Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2012, 13:27:24
Sergiu_B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Daca Domnul ne.ar judeca cu dreptatea am arde in focul cel de veci. Cu mila si cu iubire mai scapam...
Cum adica? Pentru un numar limitat de greseli sa suferi infinit? Oare?
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 18:25:37
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sergiu_B Vezi mesajul
Cum adica? Pentru un numar limitat de greseli sa suferi infinit? Oare?
Daca ai sti cate greseli facem zilnic n.ai mai spune asta. Numarul greselilor noastre este infinit...Dar daca tu te consideri cu nr limitat de greseli... bravo tie.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 18:30:54
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

Am impresia ca acest Sergiu-B a facut contul pentru a creea dispute. Lup in haine de oaie. Daca erai crestin practicant ai fi stiut ca pui niste intrebari fara sens. Iti sustii punctul de vedere atat de inversunat incat nu vezi padurea de copaci. Nu are rost sa iti mai raspundem daca pana acum nu te.ai lamurit. Nu ai inteles nimic nici din acea pilda... Asa ca... nu are rost sa mai discutam.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 18:43:24
Sergiu_B
Guest

Implicit

Citat:
Am impresia ca acest Sergiu-B a facut contul pentru a creea dispute. Lup in haine de oaie. Daca erai crestin practicant ai fi stiut ca pui niste intrebari fara sens. Iti sustii punctul de vedere atat de inversunat incat nu vezi padurea de copaci. Nu are rost sa iti mai raspundem daca pana acum nu te.ai lamurit. Nu ai inteles nimic nici din acea pilda... Asa ca... nu are rost sa mai discutam.
M-ai cunoscut cumva sa stii ce fel de om sunt? De unde stii ca nu sunt crestin practicant? Te rog sa nu etichetezi ceea ce nu cunosti.

Daca nu te intereseaza discutia, de ce postezi? De ce citesti?

Si de unde stii ca nam inteles acea pilda? Eu zic sa o mai citesti si tu odata. Cine stie, poate nu ai inteles-o tu.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 19:39:35
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sergiu_B Vezi mesajul
M-ai cunoscut cumva sa stii ce fel de om sunt? De unde stii ca nu sunt crestin practicant? Te rog sa nu etichetezi ceea ce nu cunosti.

Daca nu te intereseaza discutia, de ce postezi? De ce citesti?

Si de unde stii ca nam inteles acea pilda? Eu zic sa o mai citesti si tu odata. Cine stie, poate nu ai inteles-o tu.
Stiu ca nu esti practicant pentru ca se vede. Daca erai, nu iti puneai astfel de intrebari pentru ca in sufletul tau aveai raspunsul. Sau poate incerci sa iti dovedesti tie ca ceea ce crezi este adevarat (ca Domnul este nedrept). Poate te luminezi pana la capat. Pace.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 19:47:30
Sergiu_B
Guest

Implicit

Citat:
Stiu ca nu esti practicant pentru ca se vede. Daca erai, nu iti puneai astfel de intrebari pentru ca in sufletul tau aveai raspunsul. Sau poate incerci sa iti dovedesti tie ca ceea ce crezi este adevarat (ca Domnul este nedrept). Poate te luminezi pana la capat. Pace.
Incerc sa gasesc un raspuns ortodox la o intrebare fireasca. Eu nu cred ca Dumnezeu este nedrept, si oricum nu conteaza ce cred eu. N-am publicat problema pentru a-mi prezenta viziunea mea, din contra vreau sa vad parerile altor oameni. As dori sa stiu sa aflu un raspuns care sa explice lucrurile din punct de vedere al dogmei ortodoxe. Nimic mai mult.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 19:53:04
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

Din discutiile pe care le.ai avut cu ceilalti mie asa mi.ai lasat impresia... E bine ca ai lamurit lucrurile. Sper sa inveti ceva din raspunsurile primite.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 18:39:50
Sergiu_B
Guest

Implicit

Citat:
Daca ai sti cate greseli facem zilnic n.ai mai spune asta. Numarul greselilor noastre este infinit...Dar daca tu te consideri cu nr limitat de greseli... bravo tie.
Numarul greselilor nu este infinit. 1 milion nu e egal cu infinit. 1 miliard nu e egal cu infinit. 1 milion de miliarde nu e egal cu infinit. ETC
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? bodale Intrebari utilizatori 2 09.03.2012 14:08:14
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 14 26.01.2011 11:00:06
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 1 07.01.2011 15:27:11
Drept la impartasanie! Lucian_craciunescu Impartasania (Taina Euharistiei) 10 11.05.2010 11:10:18
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! ortodox4life Generalitati 5 15.10.2008 18:44:55