![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar singura evaluare ce mi-o pot face e ca in empatia ce-o am fata de semeni, mai cred cu naivitate ca s-ar putea aprecia putintel anumite atentionari! (stiu ca traim intr-o jungla, abia mai vezi un zambet, o privire senina, toti iti sunt ostili de cum intri pe usa) dar parintele meu imi spune intr-una: in fata fierului, tu fa-te foc! (poate de aici tangoul, mai stii!!) :D din nefericire, vad ca se fenteaza mereu discutia despre legatura dintre numerotarea omului prin cip, ca avand profund impact duhovnicesc! constat ca nu s-a sinchisit nimeni sa deschida linkul cu talcuirea despre fiara!! de unde rezulta ca adunarea asta de pe forum e mai mult o sezatoare de bunici care veniti cu fuiorul, care cu torsul sau cu impletitul ciorapilor de lana si pufaind din pipe!! si care deapana amintiri din copilarie... daca are totusi cineva curiozitatea sa deschida cartulia aceea postata in raspunsul-"tango" catre Alin, va observa ca la pagina 23, la Capitolul "Depersonalizarea" este mentionata intrebarea/beton aparuta de mii de ori in mintile "rationale": Ce legatura are operatia tehnica, formala, de atribuire a CIP-ului (in carte scrie CNP, ceea ce inseamna acelasi lucru, pentru ca cipul final ar contine exact CNP-ul propriu) cu religia sau sfera moral-spirituala? Numarul personal de identificare se da de catre sistemul computational si se utilizeaza in toate sferele de existenta pentru ca numele omului sa fie sters pe totdeauna din Cartea Vietii!! Numele presupune a avea o personalitate. Despre cuvant putem vorbi referindu-ne la orice obiect, numele este ultima expresie in cuvant a incepututul personal, asa cum numarul este inceputul impersonal. Iar din Sfanta Scriptura stim ca in viata vesnica vor intra cei ale caror NUME sunt scrise in Cartea Vietii!! Participarea la viata veacului viitor presupune comunicarea personala, ipostatica cu Dumnezeu, vederea fetei LUI!! Or, pierderea definitiva a numelui din punct de vedere social, inseamna moarte civica si istorica, disparitie definitiva... Numele numeric (CNP-ul) nu exprima doar ideea multimii depersonalizate, ci semnifica apartenenta, conectarea obiectului cu un numar la sistem, iar in cazul dat a OMULUI - identificat la sistemul fiarei! De aceea acordul nostru de azi cu primele elemente ale viitoarei dictaturi antihristice inseamna, conform Apocalipsei - Inchinare la Fiara, coparticipare la construirea imparatiei ei, atunci cand oamenii se vor preface intr-o biomasa depersonalizata, cibernetizata, in bioroboti cu microcipuri implantate, purtatori ai numelor numerice sub piele!! S-a "obosit" careva sa deschida macar intr-o doara cartea aia?? Neeeeee... de ce sa ne doara capu'?!! mai bine sa ne "aranzeze" guvernu ca noua ne e lene si sa gandim!! dar intre timp plangem "of, ce viata grea, Doamne!!" autoevaluare "la sange" zici??? nu fii haios! |
|
|||
|
|||
![]()
"Războiul nevăzut" pe care-l duci exclusiv prin serverele lumii, cu demonii digitali ai apocalipsei hi-tech, nu-ți rezolvă problemele de comunicare din viața reală, nici nu te ajută să-ți depășești complexele în încercările de relaționare cu sexul opus. Dar asta nu-i treaba mea, dacă vrei să deschizi ochii îi deschizi, dacă nu.... să fii sănătoasă!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aaa! Am inteles, tu esti Gica Contra! |
|
|||
|
|||
![]()
Poți să-ți verși și aici veninul frustrării, nu mă deranjează, dar mai utilă ți-ar fi o spovedanie!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 31.12.2012 at 18:00:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Motivul spovezii insa(adica ce scrii tu), nu e de la mine ca eu sunt ecranat(protejat) si se reflecta din protectie inapoi tot raul trimis spre mine; pe tine nu te deranjeaza pentru ca asta e felul tau, te simti bine cu tine insuti. 11. Vai celui nelegiuit!, ca rele ii vor veni dupa faptele mainilor lui.(Is3,11) Cu alte cuvinte, "Binele si raul se intorc de unde au plecat". Eu n-am stiut ca-i venin, insa tu stii si astfel te-ai dat de gol ca de la tine e. Citat:
Incet-incet iti vei reveni in simtirea cea buna(nu te impacienta!) fiindca Duhul Sfant nu-ti cere voie si manevreaza tastatura cu mana ta impotriva vointei tale: 17. Fiindca trupul pofteste impotriva duhului, iar duhul impotriva trupului; caci acestea se impotrivesc unul altuia, astfel ca voi sa nu faceti ceea ce ati vrea . (GA 5:17) Anul care vine primeste-L pe Duhul Sfant care oricum te asalteaza ca sa-ti ureze "La Multi Ani" sanatosi; la fel si eu! P.S. La fel si par. Arsenie Boca!(pe cuvantul meu!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La mulți ani și ție, să ai un an nou cel puțin mai vesel!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incepand din clipa caderii omului, diavolul a primit cale libera catre el .... Diavolul are dreptul la aceasta: supunandu-i-se, omul a intrat sub puterea lui de bunavoie, lepadand ascultarea fata de Dumnezeu. Dumnezeu l-a rascumparat pe om. Omului rascumparat i s-a lasat libertatea de a supune fie lui Dumnezeu, fie diavolului; diavolul intrebuinteaza toate sfortarile ca sa-l tina pe om in legatura de mai inainte cu sine sau chiar sa il aduca intr-o si mai mare inrobire. Pentru aceasta, el intrebuinteaza arma sa de mai inainte si de totdeauna - minciuna. El se straduie sa ne amageasca si sa ne insele, sprijinindu-se pe starea noastra de amagire de sine; patimile noastre - aceste inrauriri bolnavicioase - el le pune in miscare; cuvintele lor pierzatoare le invesmanteaza intr-o haina placuta straduindu-se sa ne plece spre saturarea patimilor. http://www.crestinortodox.ro/carti-o...a-i-79969.html dovedeste-mi că știi mai multe lucruri despre credinta ortodoxa decât reușesc eu să asimilez în următorii zece ani..... :) restul e ...hi-tech.... |
|
|||
|
|||
![]()
Oare când învățăm să conducem printre primele lucruri nu aflăm care este frâna de picior și care este frâna de mână? În cazul de față eu le-aș folosi pe amândouă.
”Pune Doamne, strajă gurii mele și ușă de îngrădire, împrejurul buzelor mele”. |
|
|||
|
|||
![]()
Amin! frate :) cat despre iubirea de aproape.... cale lunga, fara frane.... secolul vitezei deh...
|
|
||||
|
||||
![]()
UNDE E amicul vesovivi? O fi venit DOAR pentru el apocalipsa mayasa?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|