![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ideea mea mea e gresita, nu inseamna nici pe departe ca a ta e corecta. p.s.: daca tot iti plac asa mult cele cateva argumente luate cu copy paste din ''documentarele'' creationisme americane, te invit sa privesti acest filmulet, si cele din seria lui(mai ales de la jumatate incolo, ca prima jumatate a filmuletului e cam pe langa subiect cu ce discutam noi): http://www.youtube.com/watch?v=uQcKlbCEAJ8
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 11.01.2013 at 00:37:54. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Consider ca am dat argumentele, daca nu ai reusit sa le citesti le gasesti in ultimele pagini. Evident cine crede ceva n-o sa-i schimbe conceptiile nici o suta de argumente. Desi am repetat de cateva ori, se pare ca e nevoie sa repet de fiecare data, creationismul este in Facerea de 3500 de ani, argumentele stiintifice le luam de la oamenii de stiinta, printre care si creationisti. la fel cum evolutionistii iau arguementele de la oamenii de stiinta evolutionisti. Daca te gandesti sa-ti reconsideri modul de adresare nu refuz un dialog, la fel cum am discutat si cu userul baptist. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea stiu de ce a fost banat userul baptist, data trecut cand s-a disuctat despre evolutionism au fost mesaje mult mai agresive ale unui user eterodox.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca vreti o discutie interesanta, in primul rand vizionati filmuletul. In al doilea rand, aduceti alte argumente. Prefer sa vad altceva decat sa se discute a 14000 oara despre oase de soparlo-pasari si struto-camile. Retineti, nu sunt rautacios de dragul de a fii rautacios. Pur si simplu argumentele creationistilor sunt in 95% cam stupide. Si apropo, nu sunt nici evolutionist. Am gasit cateva hibe in modelul acesta, deci nu ma incred in el. Dar si hibele si argumentele creationismului sunt MUUUUUULT mai proaste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai din aceasta afirmatie ar rezulta ca o discutie ar fi absolut inutila, nu ar avea importanta niciun argument, oricum nu or sa conteze, o sa vezi tot ce vrei sa vezi. Am mai scris asta si in discutia cu userul baptist, daca ar fi o suta de argumente pentru si niciunul impotriva tot teoria evolutionista ar fi cea buna. Practic am dat toate argumentele, le-am demontat pe cele date in favoarea evolutionismului, si n-a ramas niciun argument evolutionist in picioare. Tu spui doar de fosile, doar in ultimele mesaje s-a scris de mutatii. Discutia ponise de a toate arguemntele evolutioniste, enumerate intr-un articol despre evolutionism. Spune si tu, ar avea rost sa mai discutam? Oricum ai crede tot acelasi lucru si dupa zece pagini, n-ar avea nicio importanta ce scriu. Repet, creationismul este revelatia primita de Moise de la Domnul si scrisa in Facerea acum aproximativ 3500 de ani. Noi discutam despre dovezile stiintifice in favoarea lui si in defavoarea teoriei opuse. |
|
||||
|
||||
![]()
Ateismul nu are nici o legătură cu Teoria Evoluției. Poți să fi ateu și să nu o accepți.
Citat:
Amuzant.
|
|||
|
|||
![]()
Defapt, stiinta a cam aruncat evolutia la cosul de gunoi. S-a dovedit de multi cercetatori flasurile folosite de evolutionisti, s-au scris sute de carti si mii de articole stiintifice (se gasesc pe site-urile stiintifice, nu pe discovery), daca stai sa cercetezi vei vedea ca doctrina evolutiei nu este recenta, ci inca din antichitate (face parte din filosifie, nu stiinta), sunt peste 100 de metode de a calcula varsta pamantului, cea mai recenta estimand ca Pamantul nu poate fi mai vechi de 10.000 de ani si lista poate continua, daca chiar vrei sa aflii, cerceteaza riguros. Plus ca spun duhovnicii si sfinti ortodocsi, nici unul nu a aprobat evolutionismul. (de ex. Sf.Nectarie a combatut evolutionismul si asta era inainte de Darwin). Recomand cartea Pr.Serafim Rose "Cartea Facerii,Crearea Lumii Si Omul Inceputurilor" si Oana Eftimie (biolog) „Introducere în antievoluționismul științific” ed. Anastasia (eventual si cartile de apologetica ortodoxa). Ori crezi in Ortodoxie si in Biblie ori crezi in evolutionie, chiar daca acum incearca se le imbine, in asa zisul evolutionism teist, nu inseamna ca este adevarat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred că ai habar ce înseamnă „doctrină”. Folosing definiția ta înseamnă că și gravitația este tot o doctrină. Nu prea cred că „antichitatea” este echivalent cu două secole. Citat:
Citat:
Citat:
Credința nu are nici o relevanță în știință. Bineînțeles că încearcă să le unească pentru că dacă ar accepta „Teoria Evoluției” ar însemna că recunosc că geneza relatată în biblie e doar o poveste. Cum de altfel creștinii au făcut tot timpul cu fiecare descoperire ce le pune la îndoială credința.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tare p.s.: am dat si eu cautare la "Sf.Nectarie evolutionism". nu am gasit absolut nimic.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|