![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Degeaba prietene, Cuvântul lui Dumnezeu rămâne, cuvântul oamenilor piere...
Cinstește tu pe cine vrei, eu Îl cinstesc pe Dumnezeu și mă închin doar Lui și se va vedea la urmă cine s-a închinat corect. Creaturii, ori Creatorului... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar si primii protestanti au cinstit-o pe Maica Domnului: „Maria este cea mai mare intre femei si niciodată nu o vom putea mari destul” (Martin Luther).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine. O noapte liniștită! |
|
||||
|
||||
![]()
A mea e linistita mereu , noaptea sufletului tau in schimb iti va da mari batai de cap tie si colegilor tai din sala unde va predica pastorul vostru , intru ratacirea voastra !
|
||||
|
||||
![]()
Intorcand spatele Maicii Domnului , intorci spatele Tatalui , Cuvantului si Duhului Sfant , caci Maica Domnului este Mireasa Tatalui , Maica Cuvantului si Biserica Sfantului Duh !
Asata nu intelegeti voi sectarii si calaii vostri din salile unde va adunati saptamanal !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hm , in cercul tau de golani nu cred ca intereseaza asa ceva ! Am impresia , daca nu siguranta ca dumneata ai alte probleme , care nu se pot trata aici , si nu am cunostinte in lumea medicala , caci la cati oameni ti-au raspuns astazi si tu n-ai inteles nimic , si ii desconsideri pe toti colegii de pe forum , inclusiv pe Adminul acestui site , ma intreb cum de mai esti in libertate , sau probabil ca cei din secta ta au oameni sus pusi in spitalele de specialitate ! Oricum , este ultimul meu raspuns in intalnirea noastra trecatoare ( Slava lui Dumnezeu ) si la toate nebuniile tale ( induse de diavol ) voi raspunde cu cate o icoana , ortodoxa bineanteles , o ruga , un cuvant al Sfintilor Parinti ,asta pana se indura cineva de aici in banarea ta ( in odihna mult meritata ) !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pentru ce platiti zeciuiala, domnule "99", daca nu va invata nimic la biserica unde mergeti? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|