![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Hai omule, zâmbește puțin, nu mai fi așa de încruntat... |
|
||||
|
||||
![]()
Sa-ti fie rusine , doresti o zi buna , dupa ce ai necinstit-o in fel si chip pe Maica Domnului ?
Cat cinism , de necrezut !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si asta fara sa mai intram in polemici ci raspunde-mi/sau nu doar strict la intrebare ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa ce ai tulburat cinstirea si minunile Maicii Domnului pe acest thread , vi cu nesimtire si spui sa zambesc ? Orice puteai sa zici de mine , de parintii mei , de Biserica mea , de Parintele meu , dar NU DE MAICA DOMNULUI ! Multa nesimtire zace in tine , nesimtire care te va costa cu siguranta mai devreme sau mai tarziu !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 11.01.2013 at 13:00:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu suport sa citesc asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi vezi că sectaru' nu e chiar atât de negru cum se crede?
![]() Citat:
Nu, n-am pupat niciodată o poză (deși nu văd nimic anormal în asta), am pupat doar ființa dragă reprezentată în poză. Și de regulă, fiind în viață. No, c-am spus-o și pe asta! dacă e nevoie șterg.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este faptul de cum te exprimi. Caci cine seamana vant culege furtuna! |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte trist. Nu credeam ca un creștin să scrie așa ceva, să nu suporte Cuvântul lui Dumnezeu...
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa-ti fie rusine , rusine . multa nesimtire ai in tine si o transmiti chiar daca te ascunzi sub vorbe "bune" !
Dupa ce ai tulburat cinstirea si minunile Maicii Domnului pe acest thread , vi cu nesimtire si spui sa zambesc ? Orice puteai sa zici de mine , de parintii mei , de Biserica mea , de Parintele meu , dar NU DE MAICA DOMNULUI ! Multa nesimtire zace in tine , nesimtire care te va costa cu siguranta mai devreme sau mai tarziu !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar nu aveti Duhul Sfant ! sunteti doar niste escroci ordinari mancatori de zeciuieli ! iar cei care intra in cultele neoprotestante o fac datorita unor interese meschine (sa emigreze, sa primeasca ajutoare, pt socializare, pentru a parea altfel decat ceilalti etc.) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|