Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2013, 11:23:26
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Orice om normal , orice bun crestin , nu are cum sa n-o slaveasca pe Maica Domnului , iar cele doua Biserici despartite , cea ortodoxa si cea catolica , n-au avut aceasta impertinenta , precum o au alte culte , de a o nesocoti pe Maica lui Dumnezeu , caci inseamna ca cei care fac acest lucru , o nesocotesc si pe maicuta lor , si pe tatal lor...
Foarte bine subliniat acest aspect!
Eu cred ca si invidia ii roade pe cei despartiti de adevarata Biserica ca nu pot fi ei asa de cunoscuti si slaviti. Setea noastra de a fi pe primul loc ne aduce pana int-acolo incat sa hulim pana si pe salvatorii nostri - din pacate fara chiar sa constientizam aceasta rautate!!!
Eu zic ca daca atata sfintenie zace in ei de la nastere, adica n-au zis si n-au facut nimic rau si nici macar n-au gandit la aceasta de ce nu se roaga nimeni la ei? Sau de ce nu ii baga nimeni in seama?
Pai sa-si raspunda fiecare particular ca sa nu se afla dezgoliti si cu rusinea lor la vedere!!!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 11:23:32
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Toti Sfintii Parinti ai Bisericii noastre o considera pe Maica Domnului, pentru desavarsita ei indumnezeire, hotarul intre creat si Necreat!
Ideea aceasta stă periculos de apoape de hotarul ereziei. Oricum e o gravă atingere Primei Porunci Dumnezeiești. Nu știu cum se face dar trebuie să descopăr pe zi ce trece că rând pe rând sunt bifate negativ poruncile Decalogului... Trist, foarte trist!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 11:28:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ideea aceasta stă periculos de apoape de hotarul ereziei. Oricum e o gravă atingere Primei Porunci Dumnezeiești. Nu știu cum se face dar trebuie să descopăr pe zi ce trece că rând pe rând sunt bifate negativ poruncile Decalogului... Trist, foarte trist!
Trist extrem de trist ca traiesti intr o mare nesimtire fata de Maica Domnului !
Orice poti spune despre mine , despre Biserica , dar nu de Maica Domnului ,caci daca Dumnezeu ti-a spus sa-ti cinstesti maica ta , pe tatal tau , cum oare nu intelegi ca mai presus de maica ta este Maica lui Dumnezeu , si tocmai pe Aceasta o necinstesti !
Ma intreb ce este in sufletul tau , sau cine s-a salasuit in el de gandesti astfel ?
Te intreb , inca odata si inca odata , o cinstesti pe maica ta ?
Vechi 11.01.2013, 11:28:29
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Tinere, stai si studiaza si nu mai vorbi/scrie ce nu sti! Caci prin aceasta isi bate joc de tine cel care ne uraste si ne vrea departe de Dumnezeu!
Exista energii necreate si energii create, adica lucrarea lui Dumnezeu in afara energiilor necreate... de aici n-ai decat sa-ti bati tu singur capul daca te intereseaza cu adevarat persoana ta!!!

Last edited by Crestin_Simona; 11.01.2013 at 11:37:03.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 11:35:07
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
Trist, foarte trist!
Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important :

" Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli:
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa."
Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
Vechi 11.01.2013, 11:36:46
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Iar comparația dumneavoastră demonstrează totala incompatibilitate cu învățătura Sfintei Scripturi. Mamei lui Nadia Comăneci îi conferiți diplome, medalii și cupe de aur? Acestea le merită doar Nadia! Lăsați-o pe ea s-o sărute și să-i declare afecțiunea și dragostea ei de fiică recunoscătoare.

Așijderea, cupele de aur cu tămâie - care sunt rugăciunile credincioșilor (Apoc. 5,8), I se cuvin lui Hristos, nu creaturii Lui ce i-a înlesnit întruparea pe pământ.
Daca tu compari lucrarea duhovniceasca cu cea lumeasca e grav. Daca tu nu vezi nicio deosebire intre mama Nadiei Comaneci si Maica Domnului e si mai grav. Cine esti tu sa imparti diplome? Cine ti-a cerut acest lucru?

Daca ratacirea ta sectara nu-ti permite sa vezi importanta misiunii Maicii Domnului pentru mantuirea noastra, macar taci. Daca Maica Domnului nu spunea ,,Fie!", asteptam mult si bine pana sa se iveasca o alta fecioara din care Mantuitorul sa ia chip de om pamantean.

Pentru ca a zis ,,Fie mie dupa cuvantul tau, Doamne!", o cinsteste Insusi Dumnezeu Care i-a dat putere sa-i ajute pe cei care o cinstesc. Asa ca Maica Domnului nu are nevoie de cinstirea ta, are mii de ingeri care o cinstesc. Noi avem nevoie de ajutor si Ea ca o maica ne intelege si ne ocroteste daca o rugam. Caci Insusi Iisus i-a incredintat misiunea de a ne ajuta, spunandu-i: ,,Femeie, iata fiul tau." Nu numai Ioan Evanghelistul era vorba, ci despre toti crestinii.

Esti tu mai mare decat Iisus Hristos, ca sa-ti permiti sa necinstesti ceea ce El Insusi cinsteste? Eu nu cred. Daca te consideri mai mare, ia aminte ca asta se cheama mandrie diavoleasca.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 11:44:27
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Asta e parerea dumneavoastra care poate fi din doua surse: profetesa dumneavoastra sau "experienta personala". Nu am incredere in nici una din aceste surse.
Nu e părerea mea, ci a Comitetului Olimpic Internațional. Aveți cunoștință de vreo medalie conferită de acest for mamei lui Nadia? Q.E.D.

Citat:
Daca sfanta Fecioara n-ar fi acceptat planul Domnului de mantuire, spunand "Iata slujitoarea Domnului, fie mie dupa cuvatul tau", nu stiu care ar fi fost soarta noastra.
Fals! Domnul cu siguranță ar fi găsit vreo 7.000 de fecioare în Israel după modelul Rom.11,2-4. Ideea că Maria a fost unica fecioară sfântă din Univers provine din erezia de care vorbeam mai sus (încercarea forțată de a o introduce în Trinitate).

Citat:
Copiii dumneavoastra, ai neoprotestantilor, au tot felul de nume gen Tabita, Ester etc, insa nu au numele alesilor Domnului nostru: Maria, Magdalena, Petru, Pavel... Cel putin Maria e un nume pe care nu l-am auzit la nici un neoprotestat (nu ma refer la cei care au fost ortodocsi. Ma refer la copiii nascuti din neoprotestanti practicanti). De ce atata dispret pentru mama Mantuitorului nostru? Mi-a imposibil sa inteleg.
Vorbiți în necunoștință de cauză! În comunitatea mea nu există nicio fată cu numele Tabita ori Ester, în schimb sunt destule Marii, 1 Magdalena, vreo 3 Petru și 2 Pavel.

Citat:
Asta e tot o parere venita din una din cele doua surse, prea putin credibila pentru mine. Nu stiu care este stima si admiratia dumneavoastra pentru Domnul nostru Isus Hristos daca nu sunteti capabili sa o cinstiti pe mama pe care EL a avut-o pe acest pamant
Precum ați văzut, sursa e Biblia. În schimb sursa închinării la altcineva decât la Dumnezeu e alta, una întunecaată rău... Închinarea datorată lui Hristos nu se cuvine să o dăm niciunui om ori înger. Dacă a face temenele imaginii ilegale a unui om, sfânt, ori înger, considerați a fi "stimă"â, ei bine aflați că este o adevărată blasfemie!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 11:46:38
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Trist, foarte trist!

Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important :

" Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli:
Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
Vechi 11.01.2013, 11:49:18
Banned

Implicit

Citat:
Orice om normal , orice bun crestin , nu are cum sa n-o slaveasca pe Maica Domnului , iar cele doua Biserici despartite , cea ortodoxa si cea catolica , n-au avut aceasta impertinenta , precum o au alte culte , de a o nesocoti pe Maica lui Dumnezeu
Ei bine, aflați că eu o socotesc! O socotesc fecioară și sfântă. Dar a o socoti ca făcând parte din Trinitate, ori măcar la granița Ei cum ați încercat a-mi sugera, nu o s-o fac niciodată. Nici măcar să-i ard candelă, tămâie, ori să-i necinstesc memoria pupându-i imaginea imaginară.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 11:50:14
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Trist, foarte trist!

Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis N.Priceputu Umanitare 60 29.10.2016 00:53:16
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. alexmatei Spiritualitatea ortodoxa 0 16.03.2012 20:22:04
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... silvia55 Umanitare 0 08.09.2011 00:30:10
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru E_my Umanitare 27 05.01.2011 20:54:54
un preot are nevoie de ajutorul nostru cristy Umanitare 3 15.10.2009 11:36:32