![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca si invidia ii roade pe cei despartiti de adevarata Biserica ca nu pot fi ei asa de cunoscuti si slaviti. Setea noastra de a fi pe primul loc ne aduce pana int-acolo incat sa hulim pana si pe salvatorii nostri - din pacate fara chiar sa constientizam aceasta rautate!!! Eu zic ca daca atata sfintenie zace in ei de la nastere, adica n-au zis si n-au facut nimic rau si nici macar n-au gandit la aceasta de ce nu se roaga nimeni la ei? Sau de ce nu ii baga nimeni in seama? Pai sa-si raspunda fiecare particular ca sa nu se afla dezgoliti si cu rusinea lor la vedere!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ideea aceasta stă periculos de apoape de hotarul ereziei. Oricum e o gravă atingere Primei Porunci Dumnezeiești. Nu știu cum se face dar trebuie să descopăr pe zi ce trece că rând pe rând sunt bifate negativ poruncile Decalogului... Trist, foarte trist!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Orice poti spune despre mine , despre Biserica , dar nu de Maica Domnului ,caci daca Dumnezeu ti-a spus sa-ti cinstesti maica ta , pe tatal tau , cum oare nu intelegi ca mai presus de maica ta este Maica lui Dumnezeu , si tocmai pe Aceasta o necinstesti ! Ma intreb ce este in sufletul tau , sau cine s-a salasuit in el de gandesti astfel ? Te intreb , inca odata si inca odata , o cinstesti pe maica ta ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista energii necreate si energii create, adica lucrarea lui Dumnezeu in afara energiilor necreate... de aici n-ai decat sa-ti bati tu singur capul daca te intereseaza cu adevarat persoana ta!!! Last edited by Crestin_Simona; 11.01.2013 at 11:37:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important :
" Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ratacirea ta sectara nu-ti permite sa vezi importanta misiunii Maicii Domnului pentru mantuirea noastra, macar taci. Daca Maica Domnului nu spunea ,,Fie!", asteptam mult si bine pana sa se iveasca o alta fecioara din care Mantuitorul sa ia chip de om pamantean. Pentru ca a zis ,,Fie mie dupa cuvantul tau, Doamne!", o cinsteste Insusi Dumnezeu Care i-a dat putere sa-i ajute pe cei care o cinstesc. Asa ca Maica Domnului nu are nevoie de cinstirea ta, are mii de ingeri care o cinstesc. Noi avem nevoie de ajutor si Ea ca o maica ne intelege si ne ocroteste daca o rugam. Caci Insusi Iisus i-a incredintat misiunea de a ne ajuta, spunandu-i: ,,Femeie, iata fiul tau." Nu numai Ioan Evanghelistul era vorba, ci despre toti crestinii. Esti tu mai mare decat Iisus Hristos, ca sa-ti permiti sa necinstesti ceea ce El Insusi cinsteste? Eu nu cred. Daca te consideri mai mare, ia aminte ca asta se cheama mandrie diavoleasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Precum ați văzut, sursa e Biblia. În schimb sursa închinării la altcineva decât la Dumnezeu e alta, una întunecaată rău... Închinarea datorată lui Hristos nu se cuvine să o dăm niciunui om ori înger. Dacă a face temenele imaginii ilegale a unui om, sfânt, ori înger, considerați a fi "stimă"â, ei bine aflați că este o adevărată blasfemie! |
|
||||
|
||||
![]()
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu ![]() Trist, foarte trist! Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important : " Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, aflați că eu o socotesc! O socotesc fecioară și sfântă. Dar a o socoti ca făcând parte din Trinitate, ori măcar la granița Ei cum ați încercat a-mi sugera, nu o s-o fac niciodată. Nici măcar să-i ard candelă, tămâie, ori să-i necinstesc memoria pupându-i imaginea imaginară.
|
|
||||
|
||||
![]()
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu ![]() Trist, foarte trist! Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important : " Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|