![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiam ca la conciliul tridentin si la cel de la Vatican 1 s-a facut referire la har ca fiind creat, in conceptia apusenilor.
S-ar putea sa ma insel. Nu mai stiu unde am citit. Oricum, ma indoiesc tare ca lucrurile stau asa cum le-a prezentat domnul Dragomir. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am auzit, de undeva, nu mai știu exact unde, de la cineva, dar nu spui cine, și s-ar putea să mă înșel, că....... Dar, deși nu mai știu unde am auzit, și nu spui cine mi-a spus, și se poate să mă înșel, oricum, ăla care nu spune ca mine nu prea e demn de încredere..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by catalin2; 15.01.2013 at 21:29:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de altă parte, poate ne răspunzi tu la întrebarea pe care am ami adresat-o unor preopinenți ortodocși și care a rămas fără răspuns: Crezi că se poate face o distincție reală, de ordin ontologic, între Dumnezeu și Har ? P.S. Aș aprecia un răspuns al tău, de preferință cu da sau nu, iar nu citate. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|