Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 10:48:01
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Alt ,, ortodox'' sadea! Si tu vrei sa le dai lectii duhovnicilor ortodocsi ca si AlinB? Acelasi stil! Atitudinea voastra seamana cu cea a desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pentru a cauta femei vaduve...
Prea multe filme fac rau ... de cate ori ai vazut TU barbati care cauta femei vaduve la biserica sau la inmormantare ?
+ ca cineva a zis ca voi ii idolatrizati pe duhovnici (si nu cred ca ei vor asta) . pentru voi ceea ce au spus 2-3 inseamna mai mult decat ce au spus alti duhovnici . Si cum poti compara atitudinea lui alin cu cea a "desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pt a cauta femei vaduve" ?
Vechi 24.01.2013, 11:00:45
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

nici acum nu ati dat-o la pace cu cipurile?!
Vechi 24.01.2013, 11:35:15
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mekahekaleka Vezi mesajul
Prea multe filme fac rau ... de cate ori ai vazut TU barbati care cauta femei vaduve la biserica sau la inmormantare ?
+ ca cineva a zis ca voi ii idolatrizati pe duhovnici (si nu cred ca ei vor asta) . pentru voi ceea ce au spus 2-3 inseamna mai mult decat ce au spus alti duhovnici . Si cum poti compara atitudinea lui alin cu cea a "desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pt a cauta femei vaduve" ?
Nu e cazul sa formulezi tu opinii despre duhovnici postitori si rugatori calauziti de Duhul Sfant. Pur si simplu nu-i poti dispretui fara a-L huli pe Duhul Sfant.

Cei ce aduc hule impotriva Duhului Sfant trebuie sa se pocaiasca din toata inima, nu sa pretinda intelegere din partea crestinilor. Cine manifesta intelegere fata de hula adusa impotriva Duhului Sfant se face partas la pacate straine si raspunde in fata lui Dumnezeu.
Vechi 24.01.2013, 12:49:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu e cazul sa formulezi tu opinii despre duhovnici postitori si rugatori calauziti de Duhul Sfant. Pur si simplu nu-i poti dispretui fara a-L huli pe Duhul Sfant.
Vezi ca vorbesti ca un sectar?
Ortodoxia nu recunoaste infaibilitatea nici unui indivd.
Cat de bun vietuitor ar fi in cele ale credintei, atat timp cat este in viata nimeni nu este ferit de greseala.

Citat:
Cine manifesta intelegere fata de hula adusa impotriva Duhului Sfant se face partas la pacate straine si raspunde in fata lui Dumnezeu.
Asa zic si sectarii, daca te impotrivesti invataturii lor ratacite te ameninta ca te faci "potrivnicul lui Dumnezeu".

Last edited by AlinB; 24.01.2013 at 12:51:41.
Vechi 24.01.2013, 13:12:30
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vezi ca vorbesti ca un sectar?
Ortodoxia nu recunoaste infaibilitatea nici unui indivd.
Cat de bun vietuitor ar fi in cele ale credintei, atat timp cat este in viata nimeni nu este ferit de greseala.

Asa zic si sectarii, daca te impotrivesti invataturii lor ratacite te ameninta ca te faci "potrivnicul lui Dumnezeu".
Hula impotriva Duhului Sfant nu este permisa in Ortodoxie. Tu aduci hule grave Bisericii Lui Hristos si nici macar nu-ti dai seama. Pentru tine, e mai important sa-ti aperi orgoliul tau de procipist. Ia si citeste:

Hula împotriva Duhului Sfânt
Vechi 24.01.2013, 13:22:53
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Antonia, tu te crezi inger de lumina? Ma uimesti cum reusesti tu sa identifici printre useri pe “apostolii satanei”.

Last edited by ioanna; 24.01.2013 at 13:30:25.
Vechi 24.01.2013, 13:34:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Antonia, tu te crezi inger de lumina? Ma uimesti cum reusesti tu sa identifici printre useri pe “apostolii satanei”.

Sunt injuraturi virtuoase, ale neo-ortodoxiei.

Dupa invatatura lor, sa le folosesti nu e o rusine, ba chiar o virtute, ca fac parte din arsenalul (de altfel cam gol in ale ratiunii, teologiei) folosit pentru apararea "dreptei" credinte cipofobe.

De altfel nu e vina ei saracuta, are implantat de catre detinst, fara voia ei, desigur, cipusor din ala magic care modifica comportamentul.
Vechi 24.01.2013, 13:52:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sunt injuraturi virtuoase, ale neo-ortodoxiei..
Nu e injuratura, nici macar jignire, e credinta personala ca unii dintre noi suntem “apostoli ai satanei”. Judecata gresita duce la alienarea gandirii, ce conduce spre extremism si "datoria sfanta" de a anihila “inamicul”. Atata timp cat nu ajung ca islamistii ce-ti taie beregheata daca nu gandesti ca si ei , nu ma deranjeaza ca se vad in lumina puternica, iar noi astialati bajbaim prin intuneric.
Vechi 24.01.2013, 19:23:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul

Nici chiar in ingerii de lumina care ne-ar vesti o alta evanghelie nu avem voie sa credem.

Eu sunt praf si cenusa ca si tine. Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti.

Ma doare cand vad Evanghelia calcata in picioare, nu cand spune cineva ceva rau despre mine. De dragul Sfintei Evanghelii, nu menajez orgoliul nimanui. Nu putem sluji la doi domni. Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu satana. Nu eu dau pe cineva pe mana satanei, ci el se da singur daca huleste Duhul Sfant. Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca.
Vechi 24.01.2013, 19:41:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nici chiar in ingerii de lumina care ne-ar vesti o alta evanghelie nu avem voie sa credem.
Dar in evanghelia cipofoba de ce crezi?

Citat:
Eu sunt praf si cenusa ca si tine. Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti.
Aha, am inteles manevra: eu imi desemnezi Papii, ii lustruiesc bine, si pe urma in toata smerenia mea recunosc ca ascultand desavarsit de ei, sunt si eu desavarsita.
Minunat!

Citat:
Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca.
Mda, antoniap care se crede si Ioan Botezatorul.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34