![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi. Nimeni să nu se amăgească. Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept. Căci înțelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înțelepți în viclenia lor". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca scriai verbele si pronumele la persoana intai, iti autocaracterizai perfect postarile de pe acest topic. Cu Arie si cu Nestorie te asemeni tu, nu eu. Invectivele adresate mie, asadar, ti se cuvin.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
6.,, Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării. 7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala" Sursa:http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu uita să-i spui și duhovnicului că ai început să vezi "îngeri de lumină" pe internet... și că ești convinsă că ai rămas ultima santinelă a ortodoxiei. Poate te ajută el, dacă nu-i ceva mai grav!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă eu pentru tine sunt un fel de lucifer, plin de mândrie diabolică și toate relele pe care imaginația ta hrănită îndestulat de frustrare le proiectează asupra-mi, nu știu cum se face că tu te străduiești tot timpul să ți pasul cu mine în răutăți.... ba chiar te ostenești să mă întreci. ![]() Oare de la "duhovnicii ortodocși" ai învățat să procedezi așa, sau de la îngerașul cu cornițe luminoase ce s-a culcușit în mintea ta?!
|
|||
|
|||
![]()
17. Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite. 19. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
+ ca cineva a zis ca voi ii idolatrizati pe duhovnici (si nu cred ca ei vor asta) . pentru voi ceea ce au spus 2-3 inseamna mai mult decat ce au spus alti duhovnici . Si cum poti compara atitudinea lui alin cu cea a "desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pt a cauta femei vaduve" ? |
|
||||
|
||||
![]()
nici acum nu ati dat-o la pace cu cipurile?!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|