Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 00:00:03
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Atacurile la persoana nu ma pot jigni. Le tratez cu intelegere. Insa nu am voie sa tratez cu intelegere atacurile impotriva Ortodoxiei in numele bunei comunicari pe forum. Poti sa spui, asadar, despre mine ce poftesti. In schimb, lasa-i pe duhovnicii ortodocsi sa-si exprime punctul de vedere asupra acestor probleme duhovnicesti. Nu ravni dupa intaietate, ca Lucifer.

Nu vesti o alta evanghelie conform careia lumea trebuie sa se teama de cipuri si de cei care detin toate informatiile, nu de Dumnezeu! Chiar daca te crezi inger de lumina!!!
Antonia, trebuie sa intelegi un lucru: nu toata lumea este sincera si bineintentionata, asa cum ii sade bine unui crestin. Mai sunt si din cei, care vin si arunca prafuri in ochi.

De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi. Nimeni să nu se amăgească. Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept. Căci înțelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înțelepți în viclenia lor".
Vechi 24.01.2013, 00:06:47
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Atacurile la persoana nu ma pot jigni. Le tratez cu intelegere. Insa nu am voie sa tratez cu intelegere atacurile impotriva Ortodoxiei in numele bunei comunicari pe forum. Poti sa spui, asadar, despre mine ce poftesti. In schimb, lasa-i pe duhovnicii ortodocsi sa-si exprime punctul de vedere asupra acestor probleme duhovnicesti. Nu ravni dupa intaietate, ca Lucifer.

Nu vesti o alta evanghelie conform careia lumea trebuie sa se teama de cipuri si de cei care detin toate informatiile, nu de Dumnezeu! Chiar daca te crezi inger de lumina!!!
Până acum n-ai dovedit altceva decât că te pricepi bine la interpretări aiuristice, colportaj de falsuri, provăduiri sectare și invective "sub acoperire". Asemeni ție și Arie, Nestorie și mulți alți ereziarhi pretindeau că apară "ortodoxia" din mintea lor.
Vechi 24.01.2013, 00:21:43
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Până acum n-ai dovedit altceva decât că te pricepi bine la interpretări aiuristice, colportaj de falsuri, provăduiri sectare și invective "sub acoperire". Asemeni ție și Arie, Nestorie și mulți alți ereziarhi pretindeau că apară "ortodoxia" din mintea lor.
Daca scriai verbele si pronumele la persoana intai, iti autocaracterizai perfect postarile de pe acest topic. Cu Arie si cu Nestorie te asemeni tu, nu eu. Invectivele adresate mie, asadar, ti se cuvin.
Vechi 24.01.2013, 00:29:05
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Antonia, trebuie sa intelegi un lucru: nu toata lumea este sincera si bineintentionata, asa cum ii sade bine unui crestin. Mai sunt si din cei, care vin si arunca prafuri in ochi.

De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi. Nimeni să nu se amăgească. Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept. Căci înțelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înțelepți în viclenia lor".
Dumnezeu sa ne intareasca pentru a marturisi adevarul spre slava lui Dumnezeu si spre folosul aproapelui, caci scris este:

6.,, Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării.
7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala"

Sursa:http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18
Vechi 24.01.2013, 00:37:51
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca scriai verbele si pronumele la persoana intai, iti autocaracterizai perfect postarile de pe acest topic. Cu Arie si cu Nestorie te asemeni tu, nu eu. Invectivele adresate mie, asadar, ti se cuvin.
Antonia, caută-ți un "reparator de mansarde" iscusit, că nu mai faci față stresului apocaliptic.
Nu uita să-i spui și duhovnicului că ai început să vezi "îngeri de lumină" pe internet... și că ești convinsă că ai rămas ultima santinelă a ortodoxiei. Poate te ajută el, dacă nu-i ceva mai grav!
Vechi 24.01.2013, 01:06:35
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Antonia, caută-ți un "reparator de mansarde" iscusit, că nu mai faci față stresului apocaliptic.
Nu uita să-i spui și duhovnicului că ai început să vezi "îngeri de lumină" pe internet... și că ești convinsă că ai rămas ultima santinelă a ortodoxiei. Poate te ajută el, dacă nu-i ceva mai grav!
Crezi ca astept sa ma lauzi? Ca mine sunt mai multi decat iti place sa crezi. Chiar daca ei nu scriu pe internet.

Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda!
Vechi 24.01.2013, 01:34:06
Senior Member

Implicit

Citat:
Crezi ca astept sa ma lauzi? Ca mine sunt mai multi decat iti place sa crezi. Chiar daca ei nu scriu pe internet.

Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda!
Acuma mi-e clar că logica din subtextul discuției de față a luat-o razna....

Dacă eu pentru tine sunt un fel de lucifer, plin de mândrie diabolică și toate relele pe care imaginația ta hrănită îndestulat de frustrare le proiectează asupra-mi, nu știu cum se face că tu te străduiești tot timpul să ți pasul cu mine în răutăți.... ba chiar te ostenești să mă întreci.

Oare de la "duhovnicii ortodocși" ai învățat să procedezi așa, sau de la îngerașul cu cornițe luminoase ce s-a culcușit în mintea ta?!
Vechi 24.01.2013, 01:43:21
Miha-anca
Guest

Implicit

17. Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
19. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.
Vechi 24.01.2013, 10:48:01
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Alt ,, ortodox'' sadea! Si tu vrei sa le dai lectii duhovnicilor ortodocsi ca si AlinB? Acelasi stil! Atitudinea voastra seamana cu cea a desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pentru a cauta femei vaduve...
Prea multe filme fac rau ... de cate ori ai vazut TU barbati care cauta femei vaduve la biserica sau la inmormantare ?
+ ca cineva a zis ca voi ii idolatrizati pe duhovnici (si nu cred ca ei vor asta) . pentru voi ceea ce au spus 2-3 inseamna mai mult decat ce au spus alti duhovnici . Si cum poti compara atitudinea lui alin cu cea a "desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pt a cauta femei vaduve" ?
Vechi 24.01.2013, 11:00:45
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

nici acum nu ati dat-o la pace cu cipurile?!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34