27.01.2013, 01:06:45
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana
SISTEMUL este atât de bine conceput încât s-a gândit și la cei săraci, la cei ce vor sa se refugieze in PADURE, să evadeze și să fugă de controlul total. Astfel LEGEA nr.171/2010 prevede că nu doar copacii sunt ai statului în PĂDURI, ci și ciupercile, murele, perele pădurețe, plantele medicinale, peștele din apele de munte, din crescătorii, bălți și iazuri din fondul forestier, rășina etc., iar recoltarea lor constituie contravenție și se pedepsește. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, publicată în Monitorul Oficial nr.513 din 23 iulie 2010).
Va exista un singur parlament, cel european și un singur președinte al Europei.La noi va fi numit probabil un guvernator, iar țara va ajunge o anexă a marilor puteri.Pentru ca suveranitatea țării să poată fi transferată cât mai ușor către cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul să fie cât mai suplu iar funcțiile lui să fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat și desfințarea serviciilor publice, învățământ, sănătate etc.
Toți conducatorii pe care i-am avut de la Revoluție încoace ne-au trădat și ne-au vândut!
|
Ar fi bine sa precizezi de fiecare data sursa de unde ai preluat informatia, ca cei interesati de “enigme si conspiratii” sa poata citi tot articolul, nu doar un fragment selectat. Pe mine nu ma deranjeaza copy-paste-ul de pe alte site-uri, dar mi-ar place ca cei care fac asta, sa spuna succint si pozitia lor personala fata de cele expuse. De exemplu, dai acel scenariu, dar ce propui in schimb, ce atitudine ar trebui sa avem? Cel care a scris articolul, sa intre el il politica si sa-si asume aceasta responsabilitate. Eu o sa-l votez :) E usor sa caraim din afara, ca toti sunt tradatori, ca toti ne vand, dar niciunul din cei care comenteaza nu isi asuma responsabilitatea, nu se implica in viata politica sa dea el exemplu de corectitudine.
Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana
Dacă nu înțelegi un anumit cuvânt dintr-un articol tehnic, ignora-l. Articolul va suna foarte bine și fără el.
|
Imi place ca l-ai citat pe Murphy :)
Last edited by ioanna; 27.01.2013 at 01:18:45.
|