Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 02:27:00
Miha-anca
Guest

Implicit Pentru AlinB/Mihailc sau Mihailc/AlinB

12.Aceștia sunt ca niște pete de necurăție la mesele voastre obștești, ospătând fără sfială împreună cu voi, îmbuibându-se pe ei înșiși, nori fără apă, purtați de vânturi, pomi tomnatici fără roade, de două ori uscați și dezrădăcinați,

13.Valuri sălbatice ale mării, care își spumegă rușinea lor, stele rătăcitoare, cărora întunericul întunericului li se păstrează în veșnicie.

14.Dar și Enoh, al șaptelea de la Adam, a proorocit despre aceștia, zicând: Iată, a venit Domnul cu zecile de mii de sfinți ai Lui,

15.Ca să facă judecată împotriva tuturor și să mustre pe toți nelegiuiții de toate faptele nelegiuirii lor, în care au făcut fărădelege, și de toate cuvintele de ocară pe care ei, păcătoși, netemători de Dumnezeu, le-au rostit împotriva Lui.

16.Aceștia sunt cârtitori, nemulțumiți cu starea lor, umblând după poftele lor și gura lor grăiește lucruri trufașe, deși, pentru folos, dau unor fețe mare cinste.

17.Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,

18.Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.

19.Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.

20.Dar voi, iubiților, zidiți-vă pe voi înșivă, întru a voastră prea sfântă credință, rugându-vă în Duhul Sfânt.

21.Păziți-vă întru dragostea lui Dumnezeu și așteptați mila Domnului nostru Iisus Hristos, spre viață veșnică.

22.Și pe unii, șovăitori, mustrați-i,

23.Pe alții, smulgându-i din foc, mântuiți-i; de alții, însă, fie-vă milă cu frică, urând și cămașa spurcată de pe trupul lor.

24.Iar Celui ce poate să vă păzească pe voi de orice cădere și să vă pună înaintea slavei Lui, neprihăniți cu bucurie mare,

25.Singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Iisus Hristos, Domnul nostru, slavă, preamărire, putere și stăpânire, mai înainte de tot veacul și acum și întru toți vecii. Amin! (Iuda)

10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. (I Cor. 6)

xxxxxxxxxx
Nu răsplătiți răul cu rău sau ocara cu ocară, ci, dimpotrivă, binecuvântați, căci spre aceasta ați fost chemați, ca să moșteniți binecuvântarea. (I Petru 3)

Last edited by Miha-anca; 26.01.2013 at 02:37:58.
Vechi 26.01.2013, 02:30:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
19.Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.
Iote mai eliza, mai antoniap ce va zice Miha-anca, bagati la cap si lasati teoriile "originale" cu numere si cipusoare cu care vreti sa bagati dezinare in Biserica, va mustra chiar colega de echipa.
Vechi 26.01.2013, 02:33:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu răsplătiți răul cu rău sau ocara cu ocară, ci, dimpotrivă, binecuvântați, căci spre aceasta ați fost chemați, ca să moșteniți binecuvântarea. (I Petru 3)
Ah, nu, noi rasplatim un sfat bun sau o indreptatita mustrare cu praf in ochi si acuzatii aiurea:

Citat:
Daaaaa, cel dintai inselat esti chiar tu si evident fratele tau "geaman", clona ta.
Altceva nu ai de spus in legatura cu topicul sau ai intrat doar ca sa manipulezi?
Citat:
Mai, cred ca sunt unii de pe aici, care vor castiga bani multi din implementarea cipurilor! O fi ultima gaselnita sa te imbogatesti rapid; altfel nu le inteleg insistenta... O fi sarcina de Partid, mai stii?!?
Deci cum ziceai cu Scriptura pe post de bata "duhovniceasca"?
Citat:
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. (I Cor. 6)
Vechi 26.01.2013, 02:43:21
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Iote mai eliza, mai antoniap ce va zice Miha-anca, bagati la cap si lasati teoriile "originale" cu numere si cipusoare cu care vreti sa bagati dezinare in Biserica, va mustra chiar colega de echipa.
Dacă oarecând Dumnezeu l-a mustrat pe un prooroc cam dezorientat printr-o măgăriță vorbitoare (Numeri capitolul 22 integral), mă întreb dacă varianta "tastatoare" poate avea același efect asupra profeților închipuiți ai luptătorilor cu evidența populației!?

Last edited by Mihailc; 26.01.2013 at 02:54:35.
Vechi 26.01.2013, 03:01:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
si cand ne trimiti in padure ce fel de crestere demonstrezi
Nu eu va trimit, ci maestrii cipofobi care va cer sa va demonstrati prin refuzul unor obiecte amarate, capacitatea de a rezista Apocalipsei.

Sau tocmai asta e ideea, sa fie o performanta reala doar una imaginara?

Daca vreti ceva practic, real, renuntat la calculator, la telefon, salariu, supemarket, pe scurt ce sa mai o lungim: padurea.
Vechi 26.01.2013, 03:04:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
este, atata vreme cat distingi inceputul manipularii: ecumenismul si unificarea tuturor religiilor, a unei singure moede mondiale (si aia de neatins), incat cipul RFID pare copil mic!
Imi permiti sa spun ca toate aste se amesteca in capul tau intr-un mod tare ciudat si incurcat incat ce-ti iese din degete este o ciulama cel putin dubioasa in care nimic nu se leaga ba chiar mai rau, miroase urat?

Last edited by AlinB; 26.01.2013 at 03:09:47.
Vechi 26.01.2013, 03:08:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Dacă oarecând Dumnezeu l-a mustrat pe un prooroc cam dezorientat printr-o măgăriță vorbitoare (Numeri capitolul 22 integral), mă întreb dacă varianta "tastatoare" poate avea același efect asupra profeților închipuiți ai luptătorilor cu evidența populației!?
Neee..e doar inca o manevra evaziva.
Asta e domeniul unde se pricep cel mai bine.
Vechi 26.01.2013, 10:53:28
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit Eliza-Georgiana

Eu am scris un lucru, tu mi-ai raspuns cu totul altceva. Am intrebat: de ce un om care traieste cu constiinta ca umbla in prezenta lui Dumnezeu, ca e monitorizat permanent de acesta, se inhiba daca stie ca e monitorizat si de altcineva? Cu ce-l impiedica monitorizarea sa fie crestin? Cu ce te impiedica camerele de supravegheat de pe strada sau din institutii sa fii crestin? Pe un hot il poate inhiba, dar hotul nu e crestin, el s-a lepadat de Hristos prin fapta lui. Eu te intreb: cu ce-l impiedica cardul de sanatate pe un om sa fie crestin sau cardul bancar? Din tot ce ati scris pe acest topic, nu s-a inteles acest aspect. Sa nu uitam ca microcipul s-a incorporat in cardul bancar ca o masura de securitate, pentru ca oamenii n-au fost crestini si le-au clonat, furand ceea ce nu le apartine. Pe un hot il poate nemultumi incorporarea cip-ului, caci el nu mai poate insela cu atata usurinta,insa cum iti afecteaza tie cardul calitatea de crestin?

Povestea drobului de sare a lui Creanga mi se pare sugestiva in acest context.Te vaiti acum pentru ceea ce s-ar putea intampla intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, ajungand sa respingi ceva ce poate fi util, doar pentru ca mintea ta dezvolta scenarii viitoare. Gandirea asta e tipica celor care se amagesc ca „taie raul de la radacina”. Mi-aduc aminte de motivatia interzicerii sofatului femeii in Arabia Saudita: condusul masinii de catre o femeie e inceputul caderii ei, caci daca conduce masina ar putea pleca de acasa sa se intalneasca cu alti barbati, sa pacatuiasca. Concluzia? Se interzice prin lege ca femeia saudita sa se urce la volanul unei masini. Cam asa se intampla si cu cei care spun pe forum: a avea card cu cip e inceputul caderii tale, esti pe lista antihristului. Insa ei nu spun asta pentru ca ar avea o grija deosebita pentru noi (oricum ne vad pierduti, slujitori ai satanei), ci pentru ca se gandesc la interesul lor personal „ce m-oi face daca toata lumea are acte si eu nu am”. Toata comunitatea ecleziala trebuie sa renunte la sine pentru el, sa-i sustina demersul si sa protesteze alaturi de el, dar el n-ar renunta la sine pentru lume, n-ar renunta la interpretarile sale (ce-i confera protectia „eu-lui” si siguranta mantuirii) pentru comuniune. Pentru el comuniunea ecleziala nu trebuie sa valorifice unitar diferentele,intr-o relatie de viata, ci trebuie sa le anuleze (atitudine tipic sectara).Era un monah din Neamt, pe numele sau Glicherie Tanase, care n-a putut renunta activ la sine. Urmarea o stim cu totii.

Last edited by ioanna; 26.01.2013 at 12:26:44.
Vechi 26.01.2013, 12:48:03
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu exista asa ceva in traditia ortodoxa.
Avertismentele sectei cipofobe = zero.
Cuvintele tale= zero.
Vechi 26.01.2013, 13:00:04
Vlad_7 Vlad_7 is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2012
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Cuvintele tale= zero.
Vrei să faci ceva bun? Roagă-te, lasă propovăduirile astea inutile. Nu ai talent oratoric și acest lucru înseamnă că nu vei face altceva decât să obții opusul a ceea ce vrei în realitate. Adică îi vei face pe oameni să creadă că punctul tău de vedere legat de cipuri este o aberație și, prin urmare, aceștia îl vor ignora cu desăvârșire. Timpul pe care tu îl petreci scriind pe acest forum ar putea fi petrecut în rugăciune de exemplu...Orice ar fi mai bine decât să-ți pierzi vremea scriind doar de dragul de a scrie. Și oricum, tare am impresia că peste 1-2 ani te vei răzgândi sau îți va pieri entuziasmul. Poate mă înșel aici.

Apropo, unde e băiatul ăla care și-a cumpărat 100 de kg de făină pentru apocalipsa de pe 21 decembrie 2012? :D:D=)))))
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34