![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu vorbeam de sursa postată de tine, adică cea de pe un site adventist. Asta era corecția și nu una gramaticală. Din nou dai dovadă că nu poți admite o corecție, cea aplicată inițial de Laura și apoi de restul.
Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 18:31:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În viteză greșeli gramaticale mai pot apărea, eu mi le asum. Iertare de greșeală. Cezar te-a atenționat aici, nu cred că mai e cazul să o fac și eu, oricum mai era o greșeală de subliniat. Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 18:03:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu intrebam ce e gresit in textul postat de mine; e reprodus pentru a doua oara mai sus. Nu am facut reclama acelui site, nici nu am facut trimitere la el: doar am am indicat sursa din care am citat, caci asa se obisnuieaste. Deci ceea ce am facut eu, a fost sa aduc un text potrivit cu topicul in discutie. La acest text te rog sa iti exprimi parerea, daca ai una; daca nu mai buna e tacerea. In ceeea ce priveste forma de adresare, sa stii ca ma flatezi spunandu-mi "conita! coníță, V. coconiță. Sursa: Dicționarul limbii române coconíță f., pl. e (d. cocoană, ca și ngr. kokkonitsa). Fam. Cocoană tînără. Domnișoară. – Maĭ fam. coniță. – În est cu-. Sursa:Dicționarul limbii române Permalink |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are sens să o mai lungim. Iertare "coniță" că am îndrăznit să te avertizez că ai folosit o sursă de pe un site sectar.
Citat:
![]() Ducem cumva lipsă de surse ortodoxe? Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 20:07:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca poti... daca nu, am inteles intentia adevarata a acestor atentionari. |
|
||||
|
||||
![]()
Ideea susținută e că te puteai abține să spui sursa.
|
|||
|
|||
![]()
Ideea este că nu și-a dat seama că e pe un site adventist, nu cred că ar fi postat. Dar e greu să recunoască că a greșit.
Last edited by ovidiu b.; 30.01.2013 at 20:55:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și chiar dacă nu postai sursa, tot penibil rămâne, dar nah, eu renunț la a-ți mai face observații. Nu prea ai înțeles, dacă înțelegeai era de mult închisă discuția. |
|