![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In general valabil: Ma intreb de-asemeni, ce cauta pe un forum cresti-ortodox unul care jigneste... Ma intreb iarasi, ce cauta pe un forum cei care nu au citit in viata lor despre ortodoxie, totusi isi dau cu parerea... Mai am si alte intrebari, dar ma opresc aici. Last edited by Miha-anca; 28.01.2013 at 15:28:22. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ce valoare mai au celelalte criterii propuse?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Deh, cine sapa groapa altuia... Si fiecare pasare pe limba ei...) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A arata ca cineva face greseli la limba româna sau de ortografie, nu este egal cu "a sapa groapa altuia"; chiar dimpotriva, altfel profesorii ar "sapa groapa elevilor", ori nu e cazul. Chiar crezi ca este o greseala asa mare a uita o litera, desi sensul frazei ramane neschimbat?!? Last edited by Miha-anca; 28.01.2013 at 13:05:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu vorbeam de sursa postată de tine, adică cea de pe un site adventist. Asta era corecția și nu una gramaticală. Din nou dai dovadă că nu poți admite o corecție, cea aplicată inițial de Laura și apoi de restul.
Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 18:31:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În viteză greșeli gramaticale mai pot apărea, eu mi le asum. Iertare de greșeală. Cezar te-a atenționat aici, nu cred că mai e cazul să o fac și eu, oricum mai era o greșeală de subliniat. Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 18:03:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu intrebam ce e gresit in textul postat de mine; e reprodus pentru a doua oara mai sus. Nu am facut reclama acelui site, nici nu am facut trimitere la el: doar am am indicat sursa din care am citat, caci asa se obisnuieaste. Deci ceea ce am facut eu, a fost sa aduc un text potrivit cu topicul in discutie. La acest text te rog sa iti exprimi parerea, daca ai una; daca nu mai buna e tacerea. In ceeea ce priveste forma de adresare, sa stii ca ma flatezi spunandu-mi "conita! coníță, V. coconiță. Sursa: Dicționarul limbii române coconíță f., pl. e (d. cocoană, ca și ngr. kokkonitsa). Fam. Cocoană tînără. Domnișoară. – Maĭ fam. coniță. – În est cu-. Sursa:Dicționarul limbii române Permalink |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are sens să o mai lungim. Iertare "coniță" că am îndrăznit să te avertizez că ai folosit o sursă de pe un site sectar.
Citat:
![]() Ducem cumva lipsă de surse ortodoxe? Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 20:07:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca poti... daca nu, am inteles intentia adevarata a acestor atentionari. |
|