Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2013, 18:42:33
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Eu am urmarit toate documentarele doctorului Calin Margineanu de pe site dar recunosc ca acum ceva timp si poate sa nu fi remarcat partea cu soia.
Grijă ci doctorul Călin Mărginean! E adventist! Nici eu nu mi-am dat seama ca e adventist...doar când a început să vorbească de alăptat și de recomandarea numărului de copii. Cu toată știința lui, e pe arătură când vine vorba de credință.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2013, 18:45:21
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Grijă ci doctorul Călin Mărginean. Nici eu nu mi-am dat seama ca e adventist...doar când a început să vorbească de alăptat și de recomandarea numărului de copii. Doar din acest punct de vedere se poate observa că a cam luat-o pe arătură.
Nu spune nimeni ca trebuie sa si aplicam 100% toate recomandarile lui. Insa in cea mai mare parte, informatiile pe care le vehiculeaza sunt sustinute de multe studii de cercetatori. Cine este curios gaseste sursele demne de incredere.
Si nu cred ca are vreo legatura credinta lui caci asta ar insemna ca daca maine un om de stiinta musulman face o descoperire insemnata dpdv medical ar trebui sa nu-l credem din cauza credintei sale.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 04.02.2013, 18:50:00
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu spune nimeni ca trebuie sa si aplicam 100% toate recomandarile lui. Insa in cea mai mare parte, informatiile pe care le vehiculeaza sunt sustinute de multe studii de cercetatori. Cine este curios gaseste sursele demne de incredere.
Si nu cred ca are vreo legatura credinta lui caci asta ar insemna ca daca maine un om de stiinta musulman face o descoperire insemnata dpdv medical ar trebui sa nu-l credem din cauza credintei sale.
Nu neg faptul că științific omul nu este documentat. Dar omul ăsta cu toată știința lui e pe lângă credință, iar la capitolul câți copii să facem...el recomndă să nu facem prea mulți copii pe considerentul că mama pierde mult calciu în timpul sarcinii. Criminal cu știința lui cu tot! E clar ce am vrut să sugerez?
Reply With Quote
Vechi 04.02.2013, 18:53:23
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Nu neg faptul că științific omul nu este documentat. Dar omul ăsta cu toată știința lui e pe lângă credință, iar la capitolul câți copii să facem...el recomndă să nu facem prea mulți copii pe considerentul că mama pierde mult calciu în timpul sarcinii. Criminal cu știința lui cu tot! E clar ce am vrut să sugerez?
Bravo Ovidiu, uitasem de bomba asta. De aceea trebuie să filtrăm cele auzite nu numai de la el, ci de la oricine.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2013, 19:00:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
cred ca putem avea discernamantul intre a cerne informatiile medicale de sfaturile care tin de credinta personajului.
Cu toate ca are dreptate cu faptul ca fatul consuma f mult din rezervele de calciu ale mamei. Insa asta nu inseamna ca-i dau dreptate si ca eu una nu as mai face copii din cauza ca asa imi recomanda dansul.
Când spune o prostie nu poți în același timp să-i dai drepate. Și spune multe prostii...nu are sens să intrăm detalii...așa cum pune el problema sănătatea și să trăim cât mai mult sunt cele mai importante, am deveni niște roboți preocupați zilnic de un program strict dedicat trupului, dar de suflet nu mai zice nimic. Tipic secatar...și iată cum fără să ne dăm seama spunem că avem dicernământ...dar fără să vrem ne sunt induse în subcoștient idei sectare, idei distructive.
Poate mai de folos ți-ar fi să-l studiezi pe Pr Ghelasie, decât pe Călin Mărginean.

Last edited by ovidiu b.; 04.02.2013 at 19:07:26.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 12:58:46
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Poate mai de folos ți-ar fi să-l studiezi pe Pr Ghelasie, decât pe Călin Mărginean.
Ovidiu,

Ai ceva materiale pentru noi? Niște titluri de cărți măcar?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 17:12:40
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ovidiu,

Ai ceva materiale pentru noi? Niște titluri de cărți măcar?
"Medicina Isihastă" și "Rețetele Medicinei Isihaste" - Ieromonah Ghelasie Gheorghe.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2013, 18:58:17
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
cred ca putem avea discernamantul intre a cerne informatiile medicale de sfaturile care tin de credinta personajului.
Cu toate ca are dreptate cu faptul ca fatul consuma f mult din rezervele de calciu ale mamei. Insa asta nu inseamna ca-i dau dreptate si ca eu una nu as mai face copii din cauza ca asa imi recomanda dansul.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 04.02.2013, 20:19:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Adventistii nu au politica cu "multi copii".
Prefera sa se extinda prin incorporarea la zeciuiala a copiilor altora. :)

Thread Tools
Moduri de afișare