![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau poate mai sanatos ar fi sa nu ai asa mare incredere in doctori si sa folosesti nitica introspectie. Oricum, la ce probleme ai tu (fara suparare) ai primit chiar un diagnostic "light". Nu ai o viata asezata, printre oameni cat de cat ok, ca sa-ti gasesti linistea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu e o problema neaparat ortodoxa (desi exista o perspectiva prin care este asimilata vrajitoriei) cat o problema medicala - este pur si simplu, in cel mai fericit caz, placebo, binenteles la preturi deloc modeste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii din viata mea sunt ok, sunt chiar banali si plictisitori. Eu am mers intotdeauna pe contrasens. Totusi am auzit si cred ca neimplinirile si nefericirea parintilor se mostenesc si la copii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu mai zic ca toate sperantele tale legate de casatorie, copil, etc. se izbesc se pare de un fel de zid si mai mult sau mai putin constient se zdrobesc acolo si totusi tu continui sa te lipesti de zidul ala. In conditiile astea, nu prea ai cum sa-ti gasesti linistea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, e problema ta, ca tu ai intrat in gura lupului si insisti sa ramai acolo cautand o linsite care nu ai cum sa o gasesti.
Nu acolo. Ce faci, ramai cu alegerea gresita si treci pe medicamentatie si psihoterapie, ai nevoie de cineva sa-ti spuna ca ar trebui sa fii fericita cu standardele scazute ale "prietenului" tau si ca religia e un capriciu la care ar trebui sa renunti de dragul intelegerii si acceptarii oarbe a tot ce ti se pune in fatza?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar e greseala mea, pentru ca probabil nu trebuie sa caut "fericirea" inafara mea, la ceilalti, ci in interior, in suflet. |
|
|||
|
|||
![]()
n am stat sa citesc commurile,dar pt ca intra la categoria /probleme/ am si eu o nelamurire
in perioada aia a lunii femeile au voie in biserica?k preotul mi a spus ca da,numai sa nu se miruiasca si sa nu atinga lucruri sfinte.in toti anii astia n am intrat,dar pt ca mi a zis el am intrat o singura data.acum ezit sa intru pt ca nu stiu daca e pacat sau nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 18:43:43 |
Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 23.04.2009 22:35:00 |
Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) | BogdanF | Generalitati | 13 | 12.08.2008 07:22:00 |
fete si baieti | viviana | Generalitati | 59 | 26.11.2007 19:36:37 |
|