![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai da, e problema ta, ca tu ai intrat in gura lupului si insisti sa ramai acolo cautand o linsite care nu ai cum sa o gasesti.
Nu acolo. Ce faci, ramai cu alegerea gresita si treci pe medicamentatie si psihoterapie, ai nevoie de cineva sa-ti spuna ca ar trebui sa fii fericita cu standardele scazute ale "prietenului" tau si ca religia e un capriciu la care ar trebui sa renunti de dragul intelegerii si acceptarii oarbe a tot ce ti se pune in fatza?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar e greseala mea, pentru ca probabil nu trebuie sa caut "fericirea" inafara mea, la ceilalti, ci in interior, in suflet. |
|
|
|||
|
|||
|
n am stat sa citesc commurile,dar pt ca intra la categoria /probleme/ am si eu o nelamurire
in perioada aia a lunii femeile au voie in biserica?k preotul mi a spus ca da,numai sa nu se miruiasca si sa nu atinga lucruri sfinte.in toti anii astia n am intrat,dar pt ca mi a zis el am intrat o singura data.acum ezit sa intru pt ca nu stiu daca e pacat sau nu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Circulatia cerebrala cu toate consecintele ei - memorie, auz, vedere, logica, judecata, cat si cea periferica pot fi influentate negativ (intr-un mod vizibil, deranjant, cat sa-ti influenteze activitatea, peformantele fizice si mai ales intelectuale) de catre devierile si pierderile care au loc in anumite momente din viata femeii ? Suplimentele cu Ginko Biloba ajuta in aceste momente sau "ajuta" doar la intensificarea pierderilor?
|
|
|
|||
|
|||
|
cand suspectam ca cineva apropiat are o tulburare psihica (depresie, etc, chiar boala bipolara) dar se considera absolut sanatos,ba chiar mai sanatos ca ceilalti, ce putem face, concret, ca sa i se confirmesau infirme diagnosticul si dupa caz sa i se prescrie un tratament?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 20:51:02 |
| in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 19:43:43 |
| Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 23.04.2009 23:35:00 |
| Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) | BogdanF | Generalitati | 13 | 12.08.2008 08:22:00 |
| fete si baieti | viviana | Generalitati | 59 | 26.11.2007 20:36:37 |
|
|