Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2013, 11:10:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Asa e. Dar asta e o problema doar pt mine nu si pt ceilalti.
Pai da, e problema ta, ca tu ai intrat in gura lupului si insisti sa ramai acolo cautand o linsite care nu ai cum sa o gasesti.
Nu acolo.

Ce faci, ramai cu alegerea gresita si treci pe medicamentatie si psihoterapie, ai nevoie de cineva sa-ti spuna ca ar trebui sa fii fericita cu standardele scazute ale "prietenului" tau si ca religia e un capriciu la care ar trebui sa renunti de dragul intelegerii si acceptarii oarbe a tot ce ti se pune in fatza?
Vechi 23.02.2013, 11:53:04
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai da, e problema ta, ca tu ai intrat in gura lupului si insisti sa ramai acolo cautand o linsite care nu ai cum sa o gasesti.
Nu acolo.
La fel era si acasa. Nu erau neintelegeri majore, oamenii sunt normali, nu au pacate, vicii majore, dar sunt plictisiti de viata si totodata plictisitori, nu vor nimic, nu spera nimic... Mereu m-am simtit singura si nefericita si am cautat "fericirea' in alte parti. Si acum din pacate e la fel. Inainte, cand "iubeam " pe cineva, as fi plecat la capatul lumii cu el, acum..ma ingrozeste idea sa ma mut cu ai lui undeva inafara Bucurestiului, simt ca as ramane singura printre straini.
Dar e greseala mea, pentru ca probabil nu trebuie sa caut "fericirea" inafara mea, la ceilalti, ci in interior, in suflet.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2013, 14:34:01
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Implicit

n am stat sa citesc commurile,dar pt ca intra la categoria /probleme/ am si eu o nelamurire
in perioada aia a lunii femeile au voie in biserica?k preotul mi a spus ca da,numai sa nu se miruiasca si sa nu atinga lucruri sfinte.in toti anii astia n am intrat,dar pt ca mi a zis el am intrat o singura data.acum ezit sa intru pt ca nu stiu daca e pacat sau nu.
Reply With Quote
Vechi 24.02.2013, 18:36:08
fallen fallen is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de rainrainbow Vezi mesajul
n am stat sa citesc commurile,dar pt ca intra la categoria /probleme/ am si eu o nelamurire
in perioada aia a lunii femeile au voie in biserica?k preotul mi a spus ca da,numai sa nu se miruiasca si sa nu atinga lucruri sfinte.in toti anii astia n am intrat,dar pt ca mi a zis el am intrat o singura data.acum ezit sa intru pt ca nu stiu daca e pacat sau nu.
E ok cum ti-a zis preotul.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 08:44:45
fallen fallen is offline
Senior Member

Implicit

Circulatia cerebrala cu toate consecintele ei - memorie, auz, vedere, logica, judecata, cat si cea periferica pot fi influentate negativ (intr-un mod vizibil, deranjant, cat sa-ti influenteze activitatea, peformantele fizice si mai ales intelectuale) de catre devierile si pierderile care au loc in anumite momente din viata femeii ? Suplimentele cu Ginko Biloba ajuta in aceste momente sau "ajuta" doar la intensificarea pierderilor?
Reply With Quote
Vechi 12.03.2013, 01:12:19
fallen fallen is offline
Senior Member

Implicit alta intrebare

cand suspectam ca cineva apropiat are o tulburare psihica (depresie, etc, chiar boala bipolara) dar se considera absolut sanatos,ba chiar mai sanatos ca ceilalti, ce putem face, concret, ca sa i se confirmesau infirme diagnosticul si dupa caz sa i se prescrie un tratament?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc Delirul Generalitati 7 21.02.2010 20:51:02
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani LapetiteMoc Stiri, actualitati, anunturi 0 26.07.2009 19:43:43
Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 10 23.04.2009 23:35:00
Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) BogdanF Generalitati 13 12.08.2008 08:22:00
fete si baieti viviana Generalitati 59 26.11.2007 20:36:37