Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2013, 22:39:01
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu voi putea multumi lui Dumnezeu pentru cate minuni a facut cu mine. M-a salvat de atatea ori, desi nu am meritat, din diverse incercari. Uneori mi-a aratat cat de mult ii iubeste pe cei care fac voia Sa.

Am mers cu ani in urma la parintele Gabriel Nicu. Dansul tinea Sfanta Liturghie intr-un fel de cort care crea o atmosfera arhaica. Tinuta parintelui era in armonie perfecta cu decorul: par lung, barba. Credinciosii stateau pe covorase ori pe paturi aduse de acasa ori chiar pe pamantul gol. Uimita, am gandit: ,,Doamne, suntem ca-n cortul lui Moise!"

In timpul predicii, parintele a spus:

,,- Nu-i asa ca suntem ca-n cortul lui Moise?''

parintele Nicu Gabriel?oau este un om sfant a facut minuni si este ceva de genu ca pr.arsenie boca.i am citit acatistu.parca stiu c a fost omorat ca predica adevarul pe timpul comunistilor,asa din auzite stiu asta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor Lucian008 Spiritualitatea ortodoxa 29 08.06.2014 01:40:20
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! Klapeman Intamplari adevarate 9 28.07.2010 11:47:06
Mi s-a intamplat un miracol? mehiel Nunta 12 18.10.2008 12:25:24