![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ironiile sau glumele care se fac, ar mai trebui gustate și să mai decrețim frunțile, că doar nu e concurs aici pe forum...dar atâta timp cât tu vezi numai atacuri, numai atacuri vei primi. Nu înțeleg de ce tot aduci în discuție persoana mea, nu eu fac subiectul dicuției, cum sunt eu mai puțin contează. Nu înțeleg de ce iei totul așa de personal, te ataci și te superi, la fel cum mai fac și alți useri. Poate că nu te-ai gândit niciodată că și tu poți deranja cu aitudinea ta, ți s-a atras atenția de atâtea ori. Poate de asta au devenit unii răutăcioși că tu nu bagi la cap ce ți se mai spune, ești ca rusul, o ții tot înainte. Oricum, dacă ție nu îți face plăcere să discuți cu mine nu știu de ce nu mă eviți sau să mă pui pe ignore list. De fiecare dată te-ai smiorcăit că ce lezat ești tu din dicuțiile cu mine. Ți-am spus și îți repet un ortodox adevărat nu se tot smiorcăie. Poți de asemenea observa foarte ușor că sunt useri care au fost făcuți în fel și chip pe nedrept, dar nu s-au tot plâns atât de atacuri. ps: folosește-te de cei răi, au și eu un folos, mai mare poate de cât cei buni, sper să prinzi ideea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti repet si in cazul atacurilor, dar tu intelegi doar ce iti convine. Am avut discutii amiabile cu multe persoane, inclusiv eterodocsi sau atei, desi aveam conceptii diferite, doar unele persoane sunt rautacioase. Ti-am si spus ca exista si ironii nerautacioase, tu si alti 2-3 le folositi pe cele rautacuioase. Si cum nu vreti sa va schimbati spuneti ca altii au probleme. Eu am fost sau am citit din intamplare mai multe forumuri, dar cred ca pe acesta e atmosfera cea mai rautacioasa, desi unii pretind ca sunt ortodocsi. Nu stiam de ce unii useri eterodocsi erau lasati sa faca asta, dar si unii ortodocsi sunt la fel. Pe forumul catolic scriam aceleasi lucruri, dar rar am avut probleme. Uite, de exemplu tu ai aparut doar cand a fost vorba de o cearta si sa ironizezi si tu, asta e din bunatate? Voi vreti sa faceti forumul doar cu inavaturile voastre si doar cu mesaje zeflemitoare, cei ce nu vor asta incercati sa le aratati ca ei gresesc, doar pentru ca mai sunt 2-3 care spun la fel. E simplu, ceilalti au bun simt si nu se baga la cearta sau balacareli, doar cand sunt atacati. |
|
||||
|
||||
![]()
Repeta pana intelegi odata
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine măi Cătălin, așa e cum spui. De acum în colo când am să intervin în dicuțiile la care participi tu, numai cu citate am să vin. Te las cu atacurile tale, nu are sens să mai lungim dicuția ...că ne înțelegem ca surdul cu mutul. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul este noul Arhiepiscop al Buzăului și Vrance
![]() Din anul 2009, este Secretarul Sfântului Sinod al B.O.R. Este vice-președintele Comisiei Patristice a Patriarhiei Române, membru în Comisia Mixtă de Dialog Teologic între Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-Catolică și membru în Conferința Panortodoxă Presinodală).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cătălin...de mâine numai cu citate am să vin....nu o să ai timp să le citești pe toate.
Uită-te în semnătura mea...și asta e nimic...să vezi câte am. Eu pot scoate o carte numai cu citate...e în plan. Ești primul căruia îi voi trmite una. Nu glumesc, vorbesc foarte serios. ![]() Dar ce folos dacă nu le aplic? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre aplicat e altceva, in general discut despre invatatura ortodoxa, dogma, nu avem cum sa aplicam Crezul, doar sa il si credem. |
|