![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De obicei s-a intamplat in felul urmator: cineva scria ceva eronat, eu scriam fara sa il atac care e invatatura ortodoxa, apoi cel ce nu o accepta sau altii ma atacau pe mine. Bineinteles, eu fost si persoane mai linistite care nu au facut asta, desi au ramas cu ideile lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe voi v-au deranjat niste simple stiri , apoi au inceput comentarile rautacioase ! Sa sti , Catalin , ca sunt mai aproape de biserica ortodoxa de cum crezi tu , caci tu esti sclavul teoriilor desarte , si nici inchinaciunea nu cred ca o mai sti sa faci corect ! Prea multa teorie si prea multa bascalie , nu te va ajuta in mantuirea ta ! Te rog sa-mi arati pe cineva de aici , care iti sustin vesnicele tale CD-uri despre ecumenism si antipapism ! Ce mai sti despre ortodoxie , mai exista ea cumva ? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ironiile sau glumele care se fac, ar mai trebui gustate și să mai decrețim frunțile, că doar nu e concurs aici pe forum...dar atâta timp cât tu vezi numai atacuri, numai atacuri vei primi. Nu înțeleg de ce tot aduci în discuție persoana mea, nu eu fac subiectul dicuției, cum sunt eu mai puțin contează. Nu înțeleg de ce iei totul așa de personal, te ataci și te superi, la fel cum mai fac și alți useri. Poate că nu te-ai gândit niciodată că și tu poți deranja cu aitudinea ta, ți s-a atras atenția de atâtea ori. Poate de asta au devenit unii răutăcioși că tu nu bagi la cap ce ți se mai spune, ești ca rusul, o ții tot înainte. Oricum, dacă ție nu îți face plăcere să discuți cu mine nu știu de ce nu mă eviți sau să mă pui pe ignore list. De fiecare dată te-ai smiorcăit că ce lezat ești tu din dicuțiile cu mine. Ți-am spus și îți repet un ortodox adevărat nu se tot smiorcăie. Poți de asemenea observa foarte ușor că sunt useri care au fost făcuți în fel și chip pe nedrept, dar nu s-au tot plâns atât de atacuri. ps: folosește-te de cei răi, au și eu un folos, mai mare poate de cât cei buni, sper să prinzi ideea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spre deosebire de intelegerea ta adevarul nu consta in numarul useri de aceeasi parere de pe forum, daca un ortodox discuta cu trei catolici nu inseamna ca aceia au dreptate pentru ca sunt trei si el unu. Adevarul e in invatatura ortodoxa si in cuvintele sfintilor, ar trebui sa stii si tu asta. Eu am dat destul citate, te rog sa imi spui acum unde am spus ceva gresit si sa dai si citatul care spune altceva. Pana acum ai prezentat doar parerile tale personale de cand disucti cu mine pe topic, unde e citatul care confirma ce spui tu, ca spui ca eu sunt in mare greseala, spre deosebire de tine. Altfel inseamna ca nu e adevarat ce spui, si incrancenarea ta de acum e doar din cauza ca nu poti accepta adevarul si nu poti accepta si faptul ca ai gresit. Oare e smerenie asta? Am intanit si ortodocsi care iubesc adevarul si desi aveau o intelegere gresita dupa un singur mesaj si-au dat seama ca greseau si intelesesera gresit. Un ortodox iubeste adevarul chiar daca nu ii place sa isi schimbe conceptiile gresite, nu se incranceneaza impotriva celui ce i-l spune. Daca ai adus minte de balacarire, sper ca stii ca e invers, tu te-ai certat cu multi pentru motive neinsemnate. Poti lasa mandria? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Două obsesii mari și late în ultimul timp pe forum: maipularea și atacul. ![]() ps: ironia de mai sus sper să-ți fie de folos...și sper să o guști...descrețește puțin fruntea, nu-ți stă bine așa, sincer...ești prea încordat. Last edited by ovidiu b.; 28.02.2013 at 13:04:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa fie asta o lipsa reala de comunicare in viata reala ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vreau doar sa-ti reamintesc ca in repetate randuri atat Mihaela cat si Dorina au apelat la colegii nostri de pe forum pentru un dialog civilizat. Sincer, mi se pare cumplit ca unii useri sa apeleze la tot feluri de subrefugii - pana acolo incat sa sugerezi unui om ca este nebun. Pai nu ar vrea dansii ca sa plecam noi de pe forum si sa ramana ei ,,ca is mai smecheri." Mama, ce le-ar mai placea! Ar face si o arena si un club de glume deocheate... Last edited by Crestin_Simona; 28.02.2013 at 13:00:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa revenim si la topic: adevarul adevarat este ca habar nu avem de ce a demisionat papa cu adevarat!
Deci despre ce povestim noi aicea? Sa fim seriosi! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Offff, nu stiu ce sa spun , dar in sapte ani si ceva , multe am vazut si auzit aici ! Apoi , sa sti ca e o doza de nebunie e aici , o nebunie buna , o nebunie rea , o nebunie generala , caci fiecare se crede indreptatit in ale sale ! Suflete virtuale , rupte din lumea reala , asta suntem , cu bune cu rele , dar suntem , ca vor sau nu unii dintre noi , pana intr o zi , cand poc-trosc , toate se vor opri , si atunci unde esti tu simona , cristiboss , zaharia , ioan , ioana , catalin , glykis , si toti ceilalti ? Simple pomelnice , si nimic mai mult ! Te imbratiesz cu drag! ![]()