![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Toate hotărârile ce privesc comunitatea se iau prin votul comunității. În Biserica lui Hristos așa este normal. Conducătorul bisericii nu face ce "vrea mușchii lui". Preoți botezând caii am mai văzut, dar ce s-a întâmpla dacă un pastor ar lua-o razna și ar vrea să-și boteze calul (precum cezarul Cizmuliță și-a investit calul senator)?
Citat:
M-ați pus puțin în încurcătură, căci n-am întâlnit niciodată un asemenea caz. Un răspuns am desigur, dar nu v-ar satisface deloc... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 05.03.2013 at 23:02:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Informația aceasta n-am aflat-o din "mediul adventist", ci din presă. Puteți și dvs. să dați o căutare "botezul cailor" și o să vedeți preoți ortodocși botezând caii. Fără frică, Google nu este "mediu adventist"! |
|
||||
|
||||
![]()
Vorbiti prostii, preotul nu a botezat caii, iar d-voastra stiti asta, nu poate sa va insele un jurnalist ce fololseste impropriu niste cuvinte. De la un adventist nascut si crescut intr-o familie adventista ma astept sa spuna ca preotul boteaza pe 6 ian. cand intra in casele oamenilor si stropeste cu agheasma, dar de la d-voastra nu. La dv. nu e nestiinta, e dorinta de a denigra biserica ortodoxa. Nu e un repros, puteti folosi in continuare sarcasmul, sa persiflati, e o constatare.
Last edited by ioanna; 06.03.2013 at 07:27:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba de niște simple cuvinte, ci de imagini. Tradiția se numește "botezul cailor" și oficiantul e preotul ortodox, ce ne mai ascundem după... copită? Normal că n-a băgat calul în sfânta biserică să-l scufunde în cristelniță, acuma nu fiți și dumneavoastră așa cârcotașă. Și putem să încheiem subiectul, dacă ați fi recunoscut din prima era mai bine...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa lasati caii in pace :) Sunt creaturi ale lui Dumnezeu nobile,gratioase,inteligente, pline de fidelitate si spirit de sacrificiu.Dupa cum spunea cineva pe spatele lor am umblat o istorie intreaga,am descoperit noii teritorii,ne-a carat avutul si familia,ne-a purtat in lupte si a lucrat pt hrana omului cot la cot cu el.Oamenii ar avea multe de invatat de la cai care natural,in ciuda tratamentului la care au fost supusi,tot si-au pastrat in ei si reflecta maretia Celui ce i-a creat.Cand vor fi ceruri noi si un pamant nou caii vor merita sa fie acolo,despre multi dintre noi am mari indoieli.Lasati caii in pace :)
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 06.03.2013 at 09:06:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 06.03.2013 at 14:00:10. |
|
|||
|
|||
![]()
La slujba de Bobotează, când preotul stropește cu apă sfințită poporul, oamenii obișnuiesc să spună că au fost botezați. La fel despre animale, casă, pomi, lucruri. E o extensie a sensului cuvântului „botez”, și nu se confundă cu botezul din cristelniță, al nașterii din nou.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|