![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
te poti intoarce oricand la Hristos.asta daca ti surade ideea de vesnicie,de tine depinde Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 21:58:43. Motiv: adugare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nici o problema fiindca eu sunt nemuritor cu trupu' , daca nu ma crezi o sa pun o fotografie cu mine iar la judecata ne vedem. OK? 4 ani nu e mult sincer.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu as avea cum sa te cred pt ca necuratu nu poate tasta pe net,doar daca omul e stapanit de el.un spirit nu poate atinge ceva material-tastele,doar prin intermediul cuiva. si daca ar fi asa,s ar face de ras,ar fi un motiv in plus pt crestini sa se distreze putin :) prezenta diavolului aduce tulburare in om si nu simt nimic de genul asta,asa ca n ai cum :)) "ne am vazut'' mai repede decat te ai asteptat si n ai fost prea politicos,noaptea iti da puteri?ce?ziua nu ti iei vitaminele? :)) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu atat mai mult vrau sa ma cunosti, ca sa nu uiti ce am spus : ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ma asteptam la o poza cu luciferica. :))
Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:25:32. Motiv: adaugare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apropo,nu semeni cu Iisus. ![]() si stiu ca e o poza pusa la vrajeala.nu esti tu :D Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:09:53. Motiv: adaugare |
|