![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Defapt, din cate stiu eu, gravida se poate impartasi pe toata durata sarcinii, nu doar inainte de nastere. Pentru ea, dar si pentru copil. Mamele care si-au dat viata ptr. a naste copilul lor, nu ar trebui privite ca niste victime si pe baza a ce s-a intamplat cu ele sa fie toate gravidele privite ca si cand au o boala incurabila si nu un copil. Eu vad mamele care au murit la nastere ca pe niste martire, eroine, care si-au iubit asa de mult copilul incat au ales sa moara ele. S-au intamplat si in zilele noastre astfel de cazuri, unul din ele fiind mama unui mitropolit din Grecia. USA este pe locul 2 cand vine vb. despre moartea copiilor nou-nascuti si a mamelor. Locul 2 din tarile dezvoltate. Apoi, nu stiu daca in trecut in toate cazurile se murea din cauza nasterii in sine , ci din cauza foametei, a conditiilor mizerabile, a lipsei de apa etc. Sa nu uitam ca nu medicul vindeca. El este doar o unealta. Nu el ii prelungeste viata pacientului. Dumnezeu este la carma, in El sa avem incredere maxima, nu in medici si spitale, caci si medicina este limitata.