Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Multumesc pentru lectia de istorie. Sa inteleg ca esti impotriva unui rege, dar nu impotriva unui Domnitor? Bine si asa.
|
nu m-ai inteles. Eu sunt IMPOTRIVA oricarei forme de guvernare care promoveaza alegerea unui sef de stat pe viata
Citat:
Atrocitatile le-au facut comunistii, sub influenta diavolului, nu Dumnezeu.
|
ai dreptate doar partial. Comunistii au facut nenumarate atrocitati, dar si monarhii au savarsit multe crime. Sa amintesc doar pe Ivan cel Graznic si Petru cel Mare (unsii Domnului), tarii Rusiei, sau unii regi englezi. In cazul Romaniei ti-l pot da ca exemplu pe Carol 2
Citat:
Un Domnitor isi iubeste tara si poporul, de aici se vede ca e uns de catre Dumnezeu. Sf. Stefan cel Mare si Sfant este cel mai bun exemplu.
|
acest lucru poate sa fie valabil si in cazul unui presedinte. Mihai atat de mult si-a iubit tara incat a fugit si a lasat-o prada bolsevicilor.Hristos a spus: "Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun își pune sufletul pentru oile sale.Iar cel plătit și cel care nu este păstor, și ale cărui oi nu sunt ale lui, vede lupul venind și lasă oile și fuge; și lupul le răpește și le risipește." (Ioan 10: 11-12). A facut una ca asta Mihai? Si-a dat viata pentru pentru oile (supusii) sale. NU! A FUGIT cum a vazut primejdia lasand oile in gura lupului bolsevic mai bine de 50 de ani.Si tu vii acum sa-mi spui ca un rege (domnitor) isi iubeste tara si poporul si de aici se vede ca este uns de catre Dumnezeu. Istoria TE CONTRAZICE doamna. As mai aminti doar de domnitorii fanarioti, care si ei au fost unsii Domnului. Au fost buni acesti domnitori? Au iubit ei tara si poporul pe care l-au pastorit. Una din dovezile "iubirii" lor a fost VACARITUL.
ps: un presedinte care si-a iubit tara si poporul a fost Abraham Lincoln.
Citat:
Bomba atomica e realizarea diavolului. Cum sa o asociezi cu Dumnezeu?!?
|
asa este. Numai ca tu ai spus ca TOTUL se intampla din voia lui Dumnezeu. Eu am rectificat si am spus ca Dumnezeu DOAR INGADUIE unele lucruri, nu ca si le doreste. E o MARE DIFERENTA