![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: uns al Domnului DIN PORUNCA CUI? A cerut una ca asta Domnul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestia cu "de drept divin" este o gaselnita a monarhilor popoarelor spalacite. Cind nu erau crestini, era logica si fireasca asemenea teorie. Insa dupa converire (cit de reala si nepolitica o fi fost si aia), nu ar fi trebuit sa faca un asa haloimes. Ori, ori! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din porunca cui? Oare se poate face ceva fara voia lui Dumnezeu? Din cate stiu eu, nu! Cred ca gaselnita este, ca si noi am ajuns sa credem argumentele potrivit carora regalitatea nu se potriveste Romaniei, tara care a avut presedinti doar in anii comunismului si pana acum. In rest a fost regat. Dar aceasta evidenta nu este convingatoare, dupa cum se vede. Cati presedinti a avut Romania in ultimii 2000 ani, si cati regi, stiti? Am fost saptamana trecuta la Targoviste si am vizitat un parc superb in centrul orasului, unde am vazut o alee cu busturile tuturor regilor Tarii Romanesti. Nu va pot spune numarul total, caci 5 sau 6 capete fusesera sustrase, ramanand doar numele lor si anii de domnie. Doar atata va spun, erau multi! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: si ce daca regelui i se pune o coroana pe cap in timpul unei slujbe religioase? Asta il face neaparat uns al Domnului? Argumentul tau biblic in acest caz NU se potriveste. Si la investirea unui presedinte participa patriarhul care il binecuvanteaza. Chestia cu: "Oare se poate face ceva fara voia lui Dumnezeu?" NU tine doamna. De ce trebuie sa-l facem partas pe bunul Dumnezeu la toate atrocitatile omului? Oare asa a vrut Dumnezeu ca americanii sa dea bomba atomica la Hiroshima? Oare a vrut Dumnezeu al 2-lea razboi mondial? Dumnezeu permite multe doamna (stii...liberul arbitru), dar asta nu inseamna ca El si vrea acest lucru |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atrocitatile le-au facut comunistii, sub influenta diavolului, nu Dumnezeu. Un Domnitor isi iubeste tara si poporul, de aici se vede ca e uns de catre Dumnezeu. Sf. Stefan cel Mare si Sfant este cel mai bun exemplu. Bomba atomica e realizarea diavolului. Cum sa o asociezi cu Dumnezeu?!? Last edited by Miha-anca; 16.05.2013 at 00:25:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
ps: un presedinte care si-a iubit tara si poporul a fost Abraham Lincoln. Citat:
Last edited by stefan florin; 16.05.2013 at 08:11:55. |
|