Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2013, 22:22:17
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citatul biblic pe care l-ati dat, cu intelesul pe care l-ati dat, este perfect aplicabil nu numai pentru a sustine hirotesirea diaconitelor, dar si hirotonirea preoteselor.

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Știți oare ce gândesc eu, pe șleau și până la capăt, domnule ?
Eu astept sa imi spuneti dv. De aceea, v-am pus o intrebare. Repet: credeti sau nu ca ar trebui admisa hirotonirea femeilor intru presibiterat ? Daca nu, de ce nu, ce anume impiedica ?

Dar, dv in loc de raspuns imi oferiti o alta intrebare. Si totusi, pe alt topic, declarati ca sunteti uimit ca un alt utilizator nu va raspunde la o intrebare simpla.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 26.05.2013, 22:36:07
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Avocate, după ce termini meciul cu doctorul te rog să-ți schimbi semnătura.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2013, 22:39:56
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Avocate, după ce termini meciul cu doctorul te rog să-ți schimbi semnătura.
Mic-burghezule, nu ai decit sa iti pui si tu un citat din "marele om al Bisericii", ierarhul lu' peste si slujitorul infernului, criminalul incestuos Papa Borgia Alexandru, la semnatura. Nimeni nu va fi suparat.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2013, 22:52:53
Miha-anca
Guest

Implicit

Colegii catolici uita iar si pentru a nu stiu cata oara, ca se afla pe un forum crestin-ortodox; iar din punct de vedere ortodox nu se permite hirotonia femeilor.
Daca tot aveti asemenea ganduri, de a da femeilor posibilitatea de a fi hirotonite, de ce nu va mutati cu discutia pe sectiunea catolica a acestui forum. Poate acolo veti avea o audienta si o sustinere mai mare. Aici, nu!

Va amintesc cu aceasta ocazie ca omul nu pacatuieste numai cu fapta ci si cu gandul. Deci, gandurile acestea vor atarna in balanta la Judecata. De ce sa ne facem rau cu "mana" noastra?!?
Reply With Quote
Vechi 26.05.2013, 22:58:11
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Mic-burghezule, nu ai decit sa iti pui si tu un citat din "marele om al Bisericii", ierarhul lu' peste si slujitorul infernului, criminalul incestuos Papa Borgia Alexandru, la semnatura. Nimeni nu va fi suparat.
Desigur, dar trebuie sa fie si adevarat. Si pe un forum catolic nimeni nu va fi incantat de un astfel de citat.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2013, 23:02:16
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Desigur, dar trebuie sa fie si adevarat. Si pe un forum catolic nimeni nu va fi incantat de un astfel de citat.
Cata, tu nu ai observat modificarile in detaliile mele si in ce scriu? Nu te-ai prins, inca?! Uita-te cu atentie la detaliile si semnatura mea.
Logic ce scrii este. Dar acesta NU este un forum catolic. Si iti dai seama ce har preotesc avea unul care se culca cu fiica-sa...
"Bleah!", vorba burghezului brailean, aici de fata.
On-topic: nu (mai) am caderea sa ma pronunt in chestiuni ce tin de credinta crestina: e credinta voastra, e treaba voastra. Dar mi se pare ca Mihai are deplina dreptate in aceasta chestiune: toate religiile precrestine, cu exceptia iudaismului, au avut si priestesses.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 26.05.2013 at 23:07:17.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2013, 08:19:15
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Dacă-mi explici tu, din punct de vedere creștin (al oricărei denominațiuni) de ce ar trebui să răspund cu mârlănie mârlăniei, o să mă gândesc și poate o să-mi pun așa ceva la semnătură.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2013, 09:46:35
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Dacă-mi explici tu, din punct de vedere creștin (al oricărei denominațiuni) de ce ar trebui să răspund cu mârlănie mârlăniei, o să mă gândesc și poate o să-mi pun așa ceva la semnătură.
Pai nu a fost marlanie din partea lui Mihai ca a scris'o, nu ar fi nici din a ta daca o comiti. In alta ordine de idei, ce s'a intimplat cu vestitul tau umor? Nu mai exista PPA-ul respectiv? Pe bune, esti prea acid.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2013, 10:40:51
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai nu a fost marlanie din partea lui Mihai ca a scris'o, nu ar fi nici din a ta daca o comiti.
Și cu întorsul obrazului cum rămâne?
Reply With Quote
Vechi 27.05.2013, 11:02:49
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Și cu întorsul obrazului cum rămâne?
Intr'adevar, dispui de un umor care l'ar face pe Mark Twain sa para un posac fara leac. Cind tu si altii retaliati, uneori cu asupra de masura, la diversele postari ale lui Mihnea sau Mihai, cum era? Esti subiectiv si acid in ce ma priveste. Si asta doar pentru ca nu ne intelegem si ne intepam amical in chestiuni de lupta de clasa.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 27.05.2013 at 12:12:31.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
hirotonia intru diacon ioanhodean Preotia (Hirotonia) 29 25.02.2017 21:10:09
Hirotonia si parohia pe bani? pacatosul Despre Biserica Ortodoxa in general 123 29.09.2012 19:36:34
Hirotonia intru arhiereu a Parintelui Arhim. Dr. Mihail Filimon tanaseva Intrebari utilizatori 0 05.01.2011 19:01:35
hirotonia nicolaee Preotia (Hirotonia) 15 15.01.2009 16:52:17
Hirotonia alecsandru Preotia (Hirotonia) 14 17.05.2008 09:50:25