Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-stiu ca era stare de alerta si la Ambulanta, ii trimiteau pe doctori si asistente pe teren sa verifice asa-zisele focare de infectie -si poate au gasit un caz in care un vecin ii otravise altuia gainile sau ceva de genul si gata au gasit si ei "un focar de infectie",erau imbracati asistentele in costume din alea ca la NASA-nici nu puteau sa respire bine-,ca si cum ar intra in niste laboratoare pline de virusi mortali ...ce mai o nebunie ,o minciuna si o dezinformare totala a populatiei ca sa ce ? ca sa-si vanda firmele vaccinurile in valoare de zeci de milioane de euro...asa ca sa nu-mi zici mie ca nu se manipuleaza oamenii ca sa se vaccineze..ba mai sunt si obligati.
|
se cheama panica de turma, din categoria apocalipsa maiasa.
Eu nu m-am vaccinat cand a fost cu aviara, tocmai fiindca mi se parea o panica idioata si ilogica, si din lene, si nu m-a obligat nimeni in sens contrar.
De fapt, cred ca nu m-am mai vaccinat de gripa, din clasa a VI-a, din nou, de lene.
Nu a incercat sa ma forteze nici OMS-ul, nici ministrul sanatatii, nici medicul de famile, nici Mafia, nici farmacia Catena,
, nu m-am autizat de la vaccinurile de cand eram mic, si nu stiu pe nimeni care sa fi avut efecte negative(ma rog, parca s-a inrosit pe mana o fata in clasa a II-a timp de 30 de minute).