![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru tupeu nu-ti trebuie curaj, o doza de ignoranta este suficienta. Citat:
Ca si comunitate in schimb, exista, demonstrat si functional. Introducerea vaccinarii a scazut nr. de infectii, reducerea vaccinarii au facut sa reapara. E asa complicat? Citat:
Tu cum ai reactiona daca copilul tau s-ar imbolnavi de poliomelita, tetanos, difterie, TBC, etc. desi anti-vaccinistii iti dau garantii ca daca manca bine si sanatos si ia nu's ce solutie magico-homeopatica, echinaceea si vitamina C,D, E(TC), il vor ocoli toate bolile? Sau, face rubeola si in ciuda garantiilor lor ca e o boala usoara si cvasi-inofensiva ajunge la encefalita?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
”Imediat după introducerea vaccinului antipoliomielitic, incidența cazurilor de poliomielită a crescut până la 680%, conform dezvăluirilor și rapoartelor prezentate de dr. Leonard Horowitz în cartea sa intitulată The Emerging Viruses (Viruși Noi). Un articol publicat în urmă cu câțiva ani, în ziarul Tampa Tribune, relata cazul unui nou-născut care contractase poliomielită în urma vaccinării.Același fenomen se produce și după vaccinarea antigripală. Câte persoane dintre cunoscuții dumneavoastră au făcut vaccinul împotriva gripei și s-au îmbolnăvit totuși de gripă?”
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Dacă fiică-mea va face una din bolile astea, atunci nu voi fi eu vinovat că nu am vaccinat-o deoarece vaccinul nu e un mod miraculos și sigur care te ferește de probleme și boala nu e cauzată de mine. Dar dacă una din fiicele tale va fi ghinionista cu numărul 1.000.000 care va suferi complicații în urma injecției, tu vei fi vinovatul pentru ce va urma. Deși și probabilitatea asta cu șansa de 1/1.000.000 e praf în ochii publicului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de altă parte oamenii fără cunoștințe pot fi specialiști în detoxifiere dacă fac ce zice el, adică mai exact ce scrie la Facerea 1, 29: să treacă pe legume, fructe și semințe crude. Experți devin, fără 6 ani de școală.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din fragmentele publicate de dumneai inainte de a scoate cartea propriuzisa se poate culege suficienta ignoranta medicala ca sa nu zic informatii ridicole de-a dreptul. Exemple: 5 minciuni anti-vaccin https://www.youtube.com/watch?v=HDa3OPi6PM4 Vaccinurile – un pericol? Partea a 3-a. Clarificări și mitologie http://insulaindoielii.wordpress.com...1/antivaccin3/ Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2) pai, atunci cand 1/20 din populatia Romaniei a beneficiat de pe urma unui lucru si tu nu, cam da.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Horowitz's self-published books include Deadly Innocence: Solving the Greatest Murder Mystery in the History of American Medicine (1994), in which he claims that Kimberly Bergalis' dentist, David J. Acer was a pedophile and a serial killer who used HIV as his murder weapon; and Emerging Viruses: AIDS & Ebola — Nature, Accident or Intentional? (1996), which advances the theory that AIDS and Ebola were engineered by the U.S. government with biological warfare and genocide in mind. In 2001, Horowitz published "Polio, hepatitis B and AIDS: an integrative theory on a possible vaccine induced pandemic" in the controversial non-peer-reviewed journal Medical Hypotheses. On October 7, 2009, Horowitz told al Jazeera that H1N1 vaccines would cause sterility, as part of a plan of "pangenocide" against Muslims. An identical claim was previously circulated by Muslim clerics in Kano, Nigeria in 2003, leading to a resurgence of polio in North Africa. Horowitz was a speaker at Conspiracy Con in 2001, 2004 and 2007.[23] Solfeggio frequencies is a term coined by Leonard Horowitz, DMD and Joseph Puleo in 1999. It is a system of musical tuning for pitched instruments, referring to a belief that a set of nine frequencies derived from numerology were used centuries ago in Gregorian and Sanskrit chants. These frequencies are believed to create positive shifts to those in proximity to them.The nine frequencies are: 174Hz, 285Hz, 396Hz, 417Hz, 528Hz, 639Hz, 741Hz, 852Hz, 963Hz.[27] Six weeks after the initial identification of the virus causing the 2003 SARS outbreak, Horowitz and some associates promoted what they claimed was an "effective treatment" for the disease, a naturopathic product line called "Urbani".[24][25] Carlo Urbani, who had first identified SARS to the World Health Organization as a new, infectious and lethal disease after it had spread from China to Vietnam, had died of SARS on March 29, 2003. The U.S. Food and Drug Administration (FDA) warned Horowitz that his marketing of purported remedies for SARS violated regulations.[26] P.S. 680%? Ma lasi..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti deveni expert in nimic pe planeta asta in 2 luni. să treacă pe legume, fructe și semințe crude. .... Tu primul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu devii autist.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|