Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2013, 13:17:26
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Care medici?

Reportajul de la protov postat de ovidiu.b care a relansat discutia e centrata in jurul declaratiilor unui escroc, pardon, "medic" homeopat si a povestii unui altui escroc, Andrew Wakefield.
-si eu sunt impotriva homeopatiei :http://carteromaneasca.wordpress.com...i-in-inselare/

-ideea este ca exista interese pt vanzarea vaccinurilor si oamenii sunt manipulati prin massmedia sa se vaccineze si chiar obligati de medici,daca nu nu le primesc copii la gradinita...
-doctorul Chirila -stiu ca zici ca e si homeopat(si nu e bine) dar asta nu inseamna ca nu are dreptate in ceea ce priveste e-urile sau vaccinurile,...-a zis intr-o mica conferinta ca la un moment dat trebuia sa se faca o vaccinare in masa in Romania- si el a aparut la TV cu o zi inainte si a vorbit impotriva vaccinarii si dupa aceea un prieten de al lui care are contact cu directorii firmelor producatoare de vaccinuri,cu mafiotii,a zis ca respectivul director ar fi afirmat ca "cine e si doctorul asta care ma face sa pierd 20 de milioane de euro,nu poate sa-si tina gura"....

-eu cand am lucrat la Ambulanta,am prins si perioada cand era gripa aviara parca sau porcina oricum era o nebunie, toata massmedia vorbea numai despre vaccinare,despre cum mor oamenii daca nu se vaccineaza...pe sit-ul ministerului sanatatii erau tot felul de statistici alarmante-multe false-
-stiu ca era stare de alerta si la Ambulanta, ii trimiteau pe doctori si asistente pe teren sa verifice asa-zisele focare de infectie -si poate au gasit un caz in care un vecin ii otravise altuia gainile sau ceva de genul si gata au gasit si ei "un focar de infectie",erau imbracati asistentele in costume din alea ca la NASA-nici nu puteau sa respire bine-,ca si cum ar intra in niste laboratoare pline de virusi mortali ...ce mai o nebunie ,o minciuna si o dezinformare totala a populatiei ca sa ce ? ca sa-si vanda firmele vaccinurile in valoare de zeci de milioane de euro...asa ca sa nu-mi zici mie ca nu se manipuleaza oamenii ca sa se vaccineze..ba mai sunt si obligati.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38