Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2013, 20:22:09
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
exista oare un psiholog, sau psihanalist competent,capabil sa emita o ipoteza plauzibila si coerenta !!!

Ma gandesc ,ca totdeuna unde exzista o exagerare desantata, e si ceva dubios la mijloc !!!

Ce parere aveti ???
Din cate am observat si eu, cele mai inversunate aparatoare ale maidanezilor sunt femeile. Dar dupa cum ai spus, nu toate. In general iubitoarele de caini sunt cele singure, neiubite sau parasite, sunt cele care nu au copii. Femeile care isi doresc alaturi pe cineva pe care sa-l poata domina, care sa se execute comanda "la mine!" sau "culcat!" sau orice comanda vrea ea. Aceste isi iau langa ele un caine. Si desigur, acestea iau apararea cainilor oricat de salbatici ar fi. Aceste femei singuratice, nu am simtul matern si daca-l au e alterat de egoism. Un caine poate fi dresat sa-ti fie sluga credincioasa pe cand omului de langa tine, fie el copil sau sot trebuie sa ii fi tu slujitor credincios si iubitor. De aceea aceste femei pun pe primul loc un caine...
Bineinteles NU TOATE femeile singure, fara copii sau sot, sunt asa. Doar... majoritatea...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare