Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.09.2013, 10:25:28
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ce anume?
Arata-mi unde se specifica acest amendament?
Oamenii care apartin iadului nu mai valoreaza nimic pt nimeni,arata-mi cum de este posibil altfel?!?!
Iar daca ajungem la discutia de genul orice ai face si oriuncde vei ajunge,tot valorezi ceva si Dumnezeu te va rascumpara in final deoarece esti om,atunci deja o dam in teme neoprotestante si am sa parasesc religia ortodoxa pt una care face mai mult sens si este mai non-agresiva!!!!
Oamenii care ajung in iad, au doar o stare temporara pana la Judecata de apoi, cand nu se stie unde ii va trimite domnul Hristos. Ei valoreaza pentru Dumnezeu, si ei sunt copiii lui, chiar daca sunt cazuti. Dumnezeu te va rascumpara, sau nu , asta nu e sigur, totul depinde de Dumnezeu, Nu e bine sa ganditi ca parasiti religia ortodoxa, care este calea adevarata, religia noastra este cea mai frumoasa, cea mai cu sens si nu e deloc agresiva, oamenii sunt agresivi.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 10:37:24
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Decebal,
In primul rind, desi destul de tardiv, doresc sa iti cer iertare pentru mizeriile pe care le-am scris demult le-a adresa ta. Nu eram obisnuit cu a inteelge stilurile altora, si nici cu forumurile in sine (asta a fost primul forum pe care intrai, in fine). Te rog sa ma scuzi.
Nu-i problemă, am trecut cu vederea.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 14:00:49
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Acum m-am intors la sa zic asa, my default state. Sincer, in asta m-am nascut, cu asta voi ramine. Fie si ca si cost in termeni de entropie, e ok acum; ma simt mult mai peaceful.
Adrian, o veste buna.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 18:29:32
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit CTP ,despre caini si oameni !!!

desi, CTP, mai are si momente cand o ia grav pe aratura, de data asta a surprins extrem de fin adevarata fata a celor ce se autointituleaza "iubitori de animale" !!!

de ascultat cu mare ,mare atentie !!!

http://www.gandul.info/gandul-live/c...lilor-11306154
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 18:38:47
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit Protestul maidanezilor !!!

Acesti nerusinati lipsiti de minte,si unii cu grave probleme de personalitate, au avut curajul sa iasa in strada,pentru a-si manifesta iubirea lor cvasi-patologica fata de maidanezi, in stilul lor cunoscut :obraznic, irational, nervos si agitat !

Au avut curajul sa sfideze memoria copilului ucis, si a altor oameni ce au avut de suferit de-a lungul celor 25 de ani de babilonie canina romaneasca !!!

"Nu ne ucideti, cel mai bun prieten !"
"Si canii au suflet !" ,au fost cateva dintre sloganurile scelerate si retorice, cu care ne-au obisnuit de-a lungul timpului !!!

Cateva femei intervievate la tv, au avut nonsalanta sa propuna sterilizarea si reintoarcerea in strada,a protejatilor lor !
Ceea ce s-a putut retine,inca o data, frapant, sau nu, era tocmai numarul mare de femei prezente la miting !!!

Deasupra lor, trona impunator, un caine imens de cauciuc umflat cu aer,ca o adevarata statuie canina...la care apoi, probabil urmau sa aduca jertfe si inchinaciuni !!!

http://jurnalul.ro/stiri/observator/...n-651275.html#
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 18:54:52
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Acesti nerusinati lipsiti de minte,si unii cu grave probleme de personalitate, au avut curajul sa iasa in strada,pentru a-si manifesta iubirea lor cvasi-patologica fata de maidanezi, in stilul lor cunoscut :obraznic, irational, nervos si agitat !

Au avut curajul sa sfideze memoria copilului ucis, si a altor oameni ce au avut de suferit de-a lungul celor 25 de ani de babilonie canina romaneasca !!!

"Nu ne ucideti, cel mai bun prieten !"
"Si canii au suflet !" ,au fost cateva dintre sloganurile scelerate si retorice, cu care ne-au obisnuit de-a lungul timpului !!!

Cateva femei intervievate la tv, au avut nonsalanta sa propuna sterilizarea si reintoarcerea in strada,a protejatilor lor !
Ceea ce s-a putut retine,inca o data, frapant, sau nu, era tocmai numarul mare de femei prezente la miting !!!

Deasupra lor, trona impunator, un caine imens de cauciuc umflat cu aer,ca o adevarata statuie canina...la care apoi, probabil urmau sa aduca jertfe si inchinaciuni !!!

http://jurnalul.ro/stiri/observator/...n-651275.html#
Pai, eu propun ca iubitorii de animale sa primeasca gratuit intre 5 si 10 caini sa-i hraneasca in curtea sau in apartamentul personal!

De ce cainii sa fie sterilizati si sa se intoarca tot in strada? De ce? Ca sa continue sa faca noi victime?

Intersant de stiut ar fi si cine au fost demonstrantii? Nu cumva au fost direct implicati in afaceri cu vaccinuri pentru caini, sterilizari si altele ca acestea?
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 19:09:25
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pai, eu propun ca iubitorii de animale sa primeasca gratuit intre 5 si 10 caini sa-i hraneasca in curtea sau in apartamentul personal!

De ce cainii sa fie sterilizati si sa se intoarca tot in strada? De ce? Ca sa continue sa faca noi victime?

Intersant de stiut ar fi si cine au fost demonstrantii? Nu cumva au fost direct implicati in afaceri cu vaccinuri pentru caini, sterilizari si altele ca acestea?
Se pare ca era vorba de asociatia "cutu-cutu " !
Insa dincolo de organizatii direct interesate, cred ca exista un numar de persoane,efectiv atasate de acesti caini maidanezi !
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 19:42:44
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

O stire din luna martie a acestui an ne avertiza in legatura cu bolile pe care le raspandesc maidanezii. Problema este foarte serioasa si din pacate acest aspect nu a fost adus in discutie in aceste zile.

"Bucureștenii, într-un focar de infecție. Ce boli răspândesc maidanezii

Capitala României se poate compara cu orașele din India în ceea ce privește numărul mare de câini fără stăpân. Astăzi vă prezentăm pericolele care îi pândesc zi de zi pe bucureștenii nevoiți să circule printre haitele de maidanezi.

Potrivit unui studiu realizat de Institutul „Cantacuzino”, aproximativ jumătate din maidanezi sunt bolnavi de leptospiroză. Este o boală infecțioasă acută care se manifestă prin febră, intoxicație, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, a sistemului nervos și a celui cardiovascular.

Boala se ia prin contactul cu urina animalului bolnav. Copiii se joacă în nisipul pe care au urinat câinii infectați și se pot îmbolnăvi. Transferul microorganismelor care produc boala se face prin piele.

80 de cazuri de febră butunoasă

În perioada 2008-2011, nu mai puțin de 80 de locuitori ai Capitalei au fost tratați de febră butonoasă și maladia Lyme, boli infecțioase transmise omului de ectoparaziții specifici câinelui (căpușe), conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, furnizate de Prefectura Capitalei.

Doctorul Bogdan Ion spune că de la o mușcătură de căpușă poți paraliza sau orbi. Boala Lyme (Borrelia) afectează pielea, încheieturile, sistemul nervos și alte sisteme sau organe. Simptomele și gravitatea lor pot varia de la o persoană la alta. Lyme mai este denumită și „boala cu 1.000 de fețe” pentru că poate copia simptomele a aproximativ 200 de alte afecțiuni.

România, condamnată la CEDO Judecătorii de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) au decis ca România să plătească despăgubiri în valoare de 9.000 de euro soților Georgel și Georgeta Stoicescu. În octombrie 2000, femeia, în vârstă de 71 de ani, a fost atacată de o haită de câini vagabonzi. Georgeta Stoicescu a reclamat statul român la CEDO în 2003, însă în decembrie 2007 a murit, soțul ei continuând procesul. (sursa: ziarulring.ro)
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 19:49:29
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
desi, CTP, mai are si momente cand o ia grav pe aratura, de data asta a surprins extrem de fin adevarata fata a celor ce se autointituleaza "iubitori de animale" !!!

de ascultat cu mare ,mare atentie !!!

http://www.gandul.info/gandul-live/c...lilor-11306154
Dumneavoastra sau CTP,cand ati pus ultima data mana pe un dictionar?
Chiar nu v-a interesat sa verificati sensurile si intelesul cuvantului"zoofil"???

Nu va este jena sa faceti aceasta afirmatie?
Uite ca nu va este!
Daca nu puteti ajunge la un consens cu iubitorii de fiinte atunci macar sa-i faceti cum va vine la gura,ca si asa daca ar fi incaput pe mainile voastre ,a celor "iubitori de oameni" ce capete in gura si-ar fi luat ,mama mama!
Asa ca din dragoste!

Oricum rusinica pt faza cu zoofilii,numai imaginatia dvs bolnava poate pune egal intre un asemenea termen si o persoana care doreste o cale non-violenta de a rezolva problema.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 20:07:50
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Citat:
Se pare ca era vorba de asociatia "cutu-cutu " !
Insa dincolo de organizatii direct interesate, cred ca exista un numar de persoane,efectiv atasate de acesti caini maidanezi !
Am urmarit si eu putin la TV protestul "iubitorilor de animale". Nu imi venea sa cred ce puteau sa spuna acesti oameni. In opinia lor cainii trebuie sterilizati si lasati liberi pe strada. Spuneau ca nu pot fi adoptati pentru ca un caine ce a crescut in strada nu se va obisnui sa traiasca in casa. Nu pot sa spun ca au pus pe picior de egalitate cainele cu omul ci cainele a fost clar deasupra omului. Nu am rezistat sa ma mai uit, nu pot sa inteleg cum poti sa iubesti un caine si sa nu iti pese de om. Treci peste atatea cazuri de oameni muscati, atacati, pestre drama recenta a familiei care si-a pierdut copilul...cum se poate asa ceva?

Nu s-a vorbit de bolile pe care le transmit acesti caini, de cat de periculoase sunt fecalele acestora pe care nimeni nu le strange. Atatia parinti stau internati in spital cu copiii din cauza ca parcurile si locurile de joaca sunt pline de mizerie de caine. Suferinta lor oare nu merita luata in seama?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare