Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2013, 16:55:06
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Vaca face filosofie!
Nu face, în schimb, viței.
Slavă Domnului!
Frumos va sta! Atitudine de om matur! Imi pare rau de acei copii!
Reply With Quote
Vechi 10.10.2013, 19:59:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Sa nu-ti para rau,copiii sunt bine.
Pastreaza-ti sentimentele pt alte cazuri!
Oricum este de plans ca s-a ajuns cu discutia aici si a fost si banat intre timp...
Sunt convinsa ca si-ar fi cerut scuze,poate era intr-o pasa proasta.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2013, 13:32:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Atat timp cat un om traieste, drumul sau poate lua multe directii, indiferent unde il vad la un moment dat ochii altora.

Citat:
Eu spun ca se incadreaza la capitolul "indoiala rezonabila".
Cine nu-si poate tine firea cu niste straini, crezi ca o poate face cu oameni mai apropiati?

Oamenii se pierd cu firea direct proportional cu sentimentele investite in anumite relatii, atunci cand relatiile nu se desfasoara sub parametrii asteptati.

Citat:
Oricum este de plans ca s-a ajuns cu discutia aici si a fost si banat intre timp...
Sau poate ca nu a fost banat mai devreme si n-ar fi ajuns aici.

Citat:
Nu e prima data si n-ar fi fost nici ultima.
Suna mai mult decat o pasa proasta, mai degraba a episoade maniacale scapate total de sub controlul facultatilor superioare.

Si n-ar fi mai bine sa foloseasca timpul incercand sa-si rezolve problemele in loc sa-l piarda cu astfel de interactiuni?
Uite, pana la urma adminul s-a hotarat sa-i dea o mana de ajutor in acest sens.

Asteptam versiunea a 3a acum, mult imbunatatita sa speram si ceva mai incolo.

Last edited by AlinB; 11.10.2013 at 13:36:42.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2013, 16:49:00
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai ar cam fi trebuit sa o tina intr-o scuza continua la cata lume a jignit.... Permite-ti-mi sa ma indoiesc de asta. Si nu cred ca din cauza pasei proaste. Oricum nu mai conteaza.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2013, 21:33:54
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
E o lege a firii pe aici pe undeva: când vezi ursoaica printre crengi și-n spatele ei vreo trei puiendri zbânțuindu-se, te lași biiiiinișor pe vine și te faci una cu pământul, străduindu-te să nu te simtă, nu te duci la ea să-i spui:"Bună ziua, tanti Martin! Hă, hă! Da' ce moace au copiii dumitale! Unu-i mucos, altu-i bubos și celălalt îi chelbos! Cu cine i-ai făcut, cumătră? Cu sconcsul?", că viu nu mai ieși dintre labele ei.

Oricine se leagă de copiii cuiva, să se aștepte la scărmăneli ulterioare, iar tu ai făcut-o, da' nu ți-ai asumat sfârtecușu' ce avea să vină asupră-ți.

Acu' geaba tot șonticăiești și umbli bandajată, ursoaica a făcut ce știe mai bine - grrrrr! hrrrrrrr! mrrrrrrrr! - pentru a-și apăra puii, și-n grizzly ne transformăm toți când copiii devin argumente de scandal.

Realitatea ațâțătorului e mai înclinată spre rele decât a celui ațâțat, așa că, din partea-mi, ești singura vinovată. Nu c-ar conta, no.

Last edited by stireana; 10.10.2013 at 21:41:40.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2013, 23:48:51
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stireana Vezi mesajul
E o lege a firii pe aici pe undeva: când vezi ursoaica printre crengi și-n spatele ei vreo trei puiendri zbânțuindu-se, te lași biiiiinișor pe vine și te faci una cu pământul, străduindu-te să nu te simtă, nu te duci la ea să-i spui:"Bună ziua, tanti Martin! Hă, hă! Da' ce moace au copiii dumitale! Unu-i mucos, altu-i bubos și celălalt îi chelbos! Cu cine i-ai făcut, cumătră? Cu sconcsul?", că viu nu mai ieși dintre labele ei.

Oricine se leagă de copiii cuiva, să se aștepte la scărmăneli ulterioare, iar tu ai făcut-o, da' nu ți-ai asumat sfârtecușu' ce avea să vină asupră-ți.

Acu' geaba tot șonticăiești și umbli bandajată, ursoaica a făcut ce știe mai bine - grrrrr! hrrrrrrr! mrrrrrrrr! - pentru a-și apăra puii, și-n grizzly ne transformăm toți când copiii devin argumente de scandal.

Realitatea ațâțătorului e mai înclinată spre rele decât a celui ațâțat, așa că, din partea-mi, ești singura vinovată. Nu c-ar conta, no.
Poate nu ati vazut cum era insultata colega aubergine de preopinent...uneori ma intreb daca sunt pe un forum religios sau unul de obscenitati si insulte. Si eu am fost insultat si atacat public pe chestiuni personale de altii, si eu am insultat, la rindul meu, assentior. Insa totusi...pina la doua lucruri: doamnele si credinta, corect?
Reply With Quote
Vechi 11.10.2013, 01:22:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:

E total hazlie povestea asta cu ursoaica,chiar tare de tot :) mai ales ca folosesti regionalisme...
Ai umor Stireana,numai bine te salut :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2013, 04:05:59
Teodosie Teodosie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2012
Locație: Timisoara
Implicit

buleyes
ce confesiune are prietena de care scrii ?
am derulat threaadul dar nu am observat sa se specifice asta
Reply With Quote
Vechi 11.10.2013, 13:35:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:

Amuzant, dar pana la urma care e treaba, care e victima si care e agresorul?
Ca vad ca sunt unii care au inteles treaba exact pe dos de cum s-a intamplat de fapt.

Thread Tools
Moduri de afișare