![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Frumos va sta! Atitudine de om matur! Imi pare rau de acei copii!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pastreaza-ti sentimentele pt alte cazuri! Oricum este de plans ca s-a ajuns cu discutia aici si a fost si banat intre timp... Sunt convinsa ca si-ar fi cerut scuze,poate era intr-o pasa proasta.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Atat timp cat un om traieste, drumul sau poate lua multe directii, indiferent unde il vad la un moment dat ochii altora.
Citat:
Cine nu-si poate tine firea cu niste straini, crezi ca o poate face cu oameni mai apropiati? Oamenii se pierd cu firea direct proportional cu sentimentele investite in anumite relatii, atunci cand relatiile nu se desfasoara sub parametrii asteptati. Citat:
Citat:
Suna mai mult decat o pasa proasta, mai degraba a episoade maniacale scapate total de sub controlul facultatilor superioare. Si n-ar fi mai bine sa foloseasca timpul incercand sa-si rezolve problemele in loc sa-l piarda cu astfel de interactiuni? Uite, pana la urma adminul s-a hotarat sa-i dea o mana de ajutor in acest sens. Asteptam versiunea a 3a acum, mult imbunatatita sa speram si ceva mai incolo.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.10.2013 at 13:36:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai ar cam fi trebuit sa o tina intr-o scuza continua la cata lume a jignit.... Permite-ti-mi sa ma indoiesc de asta. Si nu cred ca din cauza pasei proaste. Oricum nu mai conteaza.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oricine se leagă de copiii cuiva, să se aștepte la scărmăneli ulterioare, iar tu ai făcut-o, da' nu ți-ai asumat sfârtecușu' ce avea să vină asupră-ți. Acu' geaba tot șonticăiești și umbli bandajată, ursoaica a făcut ce știe mai bine - grrrrr! hrrrrrrr! mrrrrrrrr! - pentru a-și apăra puii, și-n grizzly ne transformăm toți când copiii devin argumente de scandal. Realitatea ațâțătorului e mai înclinată spre rele decât a celui ațâțat, așa că, din partea-mi, ești singura vinovată. Nu c-ar conta, no. Last edited by stireana; 10.10.2013 at 21:41:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ai umor Stireana,numai bine te salut :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
buleyes
ce confesiune are prietena de care scrii ? am derulat threaadul dar nu am observat sa se specifice asta |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca vad ca sunt unii care au inteles treaba exact pe dos de cum s-a intamplat de fapt.