![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci e cum spune Alin. Pe de alta parte, ia ginditi-va la erbivorele care halesc placenta puiului (act carnivor, corect?) si la faptul ca speciile de omnivori sunt de fapt mai numeroase decit carnivorele "pure", chiar in ordinul Fissipeda. Deci a fost o tranzitie subtila, ai inteles, Dragos? Cum i-a zis unul din Vizitatori lui Facius Cardan: "Dumnezeu (re)creeaza Universul in fiecare clipa; daca S-ar opri din Lucrarea Sa, totul ar deveni neant instantaneu". Biblia e scrisa deliberat intr-un stil greoi cu multe inexactitati, pentru a stimula meditatia mistica. Evident ca nu trebuie luate de bune toate cite sunt acolo. Iar daca zici ca trebuie acceptat literalismul, Dragos, afla ca asta e viziune neoprotestanta, din cea mai genuina si extremista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca replica asta nu se potriveste doar adrisantului direct..
|
||||
|
||||
![]()
Bine, dacă tu vrei să stai în înșelarea asta, n-ai decât. Dar ține-o numai pentru tine.
|
|||
|
|||
![]()
Interpretări aparținând cui?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Îți dau o veste, probabil proastă: autoritatea există chiar fără a fi tu de acord cu acest fapt. Și este chiar un "rău" necesar. Tot fără a fi tu de acord cu acest lucru.
|
|||
|
|||
![]()
Si tu tot argumentul autoritatii l-ai folosit, autoritatea fiind chiar tu, rationamentul tau. Noi luam ca autoritate pe cei ce sunt mai intelepti si induhovniciti ca noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul că tu nu ești de acord cu existența unei autorități nu schimbă realitatea.
Meritul este al celui care a descoperit legile sau al Celui care le-a creat? Cine urmărește aplicarea lor? Știința sau Autorul lor? Știința, cunoscând legile, de ce nu creează și ea viața? |
|
||||
|
||||
![]()
este vreun talon dupa care stabilim cine sunt cei care sunt induhovniciti? Circula multe nume, aici pe forum, de persoane "induhovnicite", dar cand ii intrebi cum pe ce criterii au fost folosite de a cataloga aceste persoane ca induhovnicite, o dau la intors
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|