Citat:
În prealabil postat de AlinB
Au mai fost cazuri din asta in istorie.
De ex. cazul clasic al magarului care a inteles mai bine decat profetul care era treaba si in ce directie trebuia sa o apuce.
|
In ce priveste comparatia ta cu măgarul ,as fi de acord ,gandindu-ma ca tu te cunosti mai bine ,dar in ce priveste comparatia situatiei actuale (Par. Iustin inselatul vs. anonimul AlinB vazătorul) cu situatia măgarului vorbitor (care avea dreptate )nu exista nici o legatura ,din simplul motiv ca in situatia actuala AlinB n-are dreptate .
Vad ca ai început sa aduci măgari vorbitori ca argumente "logice" ca tu ai dreptate...
Citat:
Unde am facut eu apel la autoritatea mea, in timp ce voi la tot pasul faceti apel la autoritatea lui cutare sau cutare?
|
Apelul la autoritate nu este intotdeauna eroare logica. Tu esti de acord cu asta caci faci, ca in citatul de mai jos ,apel la autoritatea Sf. Traditii sau a "teologiei"...si chiar la un măgar vorbitor, dar pe baza "autoritatii" tale de interpretare a lor.
Citat:
Eu am oferit niste argumente, referinte la teologia si Traditia ortodoxa, si am cerut sa fie infirmate, daca gresec, am punctat sursa "revelatiilor" voastre ca fiind in ultima instanta de natura neoprotestanta si m-am asteptat la niste replici inteligente.
........ Asa zisul "Proiect LUCID" este inventia unui alt neoprotestant smintit, Texe Marrs.
|
Aha, te asteptai la niste replici inteligente...si nu le-ai gasit. Sa fac traducerea pentru cine n-a inteles

ractic ,AlinB afirma ca e cel mai destept de p'acilea . Da, n-are cu cine ..pai daca si pe Par. Iustin l-a invatat care-i treaba cu realitatea, cu d'alde noi nici n-are ce discuta.
Cine te-a păcălit ca un protestant nu poate vorbi adevărul, daca un măgar poate, atunci poate si un protestant. In al 2-lea rand cine te-a păcălit ca acel protestant e sursa de influenta?
Citat:
Conform acestei logici, daca vrei sa o pui in practica, arunca-ti calculatorul pe geam si fugi in padure.
|
Ai auzit de pustnici? Ei fac asta. E o realitate. Unii se spovedeau chiar la Par. Iustin cel despre care ziceai ca habar nu are pe ce lume e .Tu nu te vezi in ce situatie penibila esti?
Citat:
De ce, era cumva Papa infailibil si nu putea sa se insele?
Nu poate fi mantuit, chiar daca intr-o anumita chestiune s-a inselat, mai ales ca pe patul de moarte si-a corectat in buna parte greseala?
|
Da, comparativ cu tine e infailibil, tu esti doar o voce pitigaiata care striga din intuneric,pe cand el va fi ...canonizat .
E vorba de ligi diferite.