Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2013, 10:36:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
nu inteleg cum poti combate un subiect avand ca "arma" reaua-vointa!! aici pe mine ma darama oameni de genul lui Alin!
Daca pentru tine o tona de argumente vs. o tona de "asa a zis cutare" si nu de putine ori "cutare" nici n-a zis sau a zis in necunostinta de cauza sau s-a dovedit ca gresea sau a spus altceva inseamna rea vointa sau dafirmatii pe langa subiect, ce sa mai zic..

Citat:
a uitat ca Hristos ne-a lasat Sabia Duhului Sant! cu ea trebuie sa taiem ca sa vedem unde gresim si unde e Adevarul!
Deocamdata ce faci tu se cheama "taiat frunza la caini" si nu cu "Sabia duhului" ci cu multa vorbarie fara nici o legatura cu subiectul.

De ce?
Pentru ca pe subiect nu se poate spune nimic inteligent, daca vrei sa apari cauza cipofoba.
Vechi 29.11.2013, 10:37:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Iata un link foarte util pentru AlinB, Bogdan81 si alti insetati de binefacerile cipului! Mai ales daca vor sa slabeasca... Dar poate ca vor, totusi, sa ne slabeasca cu propaganda cipofila!
Deci care e problema cu respectivul implant medical?
Are "666" codificat in el sau cum?
Vechi 29.11.2013, 10:39:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Astia sunt "din aia" care cred ca "nu-i bai" sa te faci frate cu... pentru a trece/ sari gardul in... raiul desertaciunilor (sau paradisul nebunilor, cum atat de intelept il numeste Parintele Serafim Rose).
Serios??
Problema fiind care?
Poti sa raspunzi la intrebarea adresata si antoniei mai sus.

Retorica, desigur, ca pana acum ne-ati lamurit indeajuns la ce si cum puteti raspunde.

Citat:
da' bioetica nene nu e o subramura a tehnologiei?? uite ex: ca prea ma duci cu zaharelu>
Cred că înțelegeți toți ce înseamnă cuvântul bioetică. Trăim într-o perioadă istorică în care se înregistrează o dezvoltare explozivă a științelor. Avem o evoluție extraordinară a fizicii, care, încet, încet a condus la tehnologia materialelor, iar de aici au început să se dezvolte tehnologiile, în general. - See more at: http://www.pemptousia.ro/2013/11/bis....WxgPfPr1.dpuf
http://www.pemptousia.ro/2013/11/bis...mea-de-astazi/
Bla,bla,bla.
Nu e subiectul acestui topic.
Vechi 29.11.2013, 10:45:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
mie care judec cu mintea mea limitata.
Primul lucru destept care l-ai spus pe topicul asta.
Nu ca nu am fi stiut-o deja..

Citat:
PS: Daca cipul face "mult mai multe" decat lasa sa se Inteleaga informatiile pentru prostime despre el, atunci si ce spunea Par. Paisie se leaga "neasteptat" de bine. Atunci poate AlinB o sa spuna :"Pai n-am avut toate informatiile despre cip".Too late.
Par. Paisie nu a zis nimic despre un cip. El credea in coduri de bare cu 666, benzi magnetice cu 666 si ca aceasta combinatie de cifre, "666", spurca.
Adica pana si Biblia ar fi spurcata, ca doar are pagina "666".

Am inteles, trebuie sa ne consideram prosti, sa dam la gunoi tot ce stim despre ortodoxie si Traditie si sa consideram ca mantuirea noastra este conditionata de urmarea orbeasca a unui grupuletz cu caracteristici sectare care face colaje mincinoase din afirmatiile de o indoielnica calitate si contradictorii a catorva oameni.

Sigur.
Vechi 29.11.2013, 11:35:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Senatorul Ron Paul despre problema similara din SUA. Card ID cu amprenta si probabil cip pentru sanatate.
Probabil nu prea intelegi limba engleza. Nu-i bai, nici antonia sau eliza nu inteleg si asta nu le opreste sa dea c/p la vifdeoclipuri paranoice, de multe ori facaturi.

Si cu siguranta nu stii care e treaba cu ID -ul in SUA.

Ceea ce in Europa e o chestie la ordinea zilei, pentru ei este scandalos.

Citat:
Pentru cei care nu stiu, Ron Paul ar fi trebuit sa fie contracandidatul lui Obama la ultimele alegeri prezidentiale. Republicanii l-au preferat intr-un final pe Mitt Romney.
N-ai observat ca indiferent cine iese presedinte, continua practic aceeasi politica, schimbarile in bine sunt practic minore si de cele mai multe ori nu sunt in bine?
Vechi 29.11.2013, 11:38:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Sa iti dau un exemplu de comparatie care ar fi mers: E ca si cum parintele Iustin ar fi sustinut ca desfranarea e un pacat, dar pentru ca omul modern este reticent si nu vrea sa accepte asta ar fi spus ca in anumite conditii este acceptata. Asta este o comparatie valida. Doar ca asa ceva nu ar fi putut fi acceptat.
Si eu am vrut sa-i dau acelasi exemplu :)
Dar oricum, pentru el tot e degeaba.
Insa poate mai exista spernate pentru altii care ar mai nimeri pe aici.

Citat:
Iar "aparenta contradictie" nu este nici o aparenta contradictie. O contradictie ar fi fost daca apostolul ar fi spus ca nu e bine ca barbatul sa se atinga de femeie si apoi ar fi completat ca pentru a nu arde sa se casatoreasca. Asa incerci sa faci o analogie intre virtute si pacat. Nu prea iese.
Punctat foarte bine.

Dar dupa cum vezi, atitudinea s-a schimbat.

Nu trebuie sa mai fim logici, rationali, trebuie sa acceptam ca nu avem deloc minte si ca sunt cativa clarvazatori ale caror cuvinte,chiar si cand sunt lipsite de sens, trebuie sa le urmam intocmai.

Ma mir ca nu ne recomanda sa ne inscriem in MISA.
De fapt orice secta incearca sa impluna ciracilor o optica similara.

Last edited by AlinB; 29.11.2013 at 11:40:23.
Vechi 29.11.2013, 11:45:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Obsesia asta e doar psihoza ta. Stii si tu cum se numeste pasarea aia care repeta ce spun altii, cam aia e si obsesia de care amintesti si pe care ai observat-o doar in ultimele luni, de cand am avut divergente de opinii. S-o luam asa, papagaliceste, userul catolic Erethorn era deranjat ca nu ii impartasesc opiniile ecumeniste si scriu despre catolicism. La fel si alti useri eterodocsi. Abia dupa mai bine de un an un user ortodox a avut o divergenta cu mine si a repetat ce spunea userul MihaiG, deranjat si el ca nu impartasesc viziunea ca si celelalte culte sunt asemanatoare ortodoxiei. Urmatoarea etapa este disputa despre evolutionism, cand Cezar s-a ofticat si mi-a spus acelasi lucru. De aici s-au mai luat si altii si au inceput sa repete si ei ce au auzit. Tu esti ultimul din cei ce repeta
Sau poti sa o iei si altfel: "Cand mai multi iti spun ca esti beat, trebuie sa te duci la culcare".

Citat:
Cred ca ti-am mai spus, din cate imi amintesc unul din motivele pentru care am intrat pe forum era un mesaj al tau, in care faceai apologia catolicisimului.
Mai exact, care?
Sa vedem si noi despre ce apologie e vorba.
Dar nu aici, ca ai poluat destul, ci pe unul cu un subiect corespunzator.

Citat:
Intre timp vad ca te-ai mai indreptat, probabil si datorita a ceea ce am scris eu despre ecumenism. Dar ti-a mai ramas cate ceva, de exemplu evolutionismul teist, hipnoza, etc.
A ramas ceva ce?
Esti sigur ca pricepi ceva din ce scriu sau doar vezi "ecumenism" peste tot?
Am scris cumva ceva "ecumenist" si despre hipnoza sau evolutionism?
Nu crezi ca ar trebui sa muti poluarea despre subiectele astea pe topicurile corespunzatoare si sa lasi pe asta, unde nu ai nici o competenta sau capacitate de a exprima o idee coerenta la subiect, in seama altora?
Vechi 29.11.2013, 13:38:32
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca pentru tine o tona de argumente vs. o tona de "asa a zis cutare" si nu de putine ori "cutare" ...
Nu exista nici un argument de bun simt pentru care oamenii ar trebui sa accepte asa ceva.

Citat:
Probabil nu prea intelegi limba engleza. Nu-i bai, nici antonia sau eliza nu inteleg si asta nu le opreste sa dea c/p la vifdeoclipuri paranoice, de multe ori facaturi.

Si cu siguranta nu stii care e treaba cu ID -ul in SUA.

Ceea ce in Europa e o chestie la ordinea zilei, pentru ei este scandalos.

Pai explica-ne tu ca sigur intelegi foarte bine limba engleza si nici nu umbli cu videoclipuri trucate ca altii. Spune sau nu spune chestiile alea ? Se refera sau nu la a oferi noi instrumente unui guvern in care oamenii si-au pierdut deja increderea ?
De ce e asa o mare chestie pentru americani in timp ce pentru noi nu ? Bravo lor, inseamna ca ei pricep macar la modul instinctiv ca statul nu trebuie sa aiba de-a face cu lucrurile astea.
Citat:
N-ai observat ca indiferent cine iese presedinte, continua practic aceeasi politica, schimbarile in bine sunt practic minore si de cele mai multe ori nu sunt in bine?
N-am observat.
Vechi 29.11.2013, 14:05:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu exista nici un argument de bun simt pentru care oamenii ar trebui sa accepte asa ceva.
Asa ceva ce?
Un card bancar cu cip?
Un pasaport cu cip?
Un implant medical cu cip?
Un telefon/calculator cu cip??
Ce?

Citat:
Pai explica-ne tu ca sigur intelegi foarte bine limba engleza si nici nu umbli cu videoclipuri trucate ca altii. Spune sau nu spune chestiile alea ? Se refera sau nu la a oferi noi instrumente unui guvern in care oamenii si-au pierdut deja increderea ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Identit..._United_States

Citeste aici, ca despre asta e vorba.
Restul e emfaza, discurs tipic de politician, mai infloreste pe ici pe colo ca altfel suna sec.

Si astea sunt diferentele in functie de tara:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nationa...ication_number

Last edited by AlinB; 29.11.2013 at 14:07:16.
Vechi 29.11.2013, 14:12:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Asa ceva ce?
Un card bancar cu cip?
Un pasaport cu cip?
Un implant medical cu cip?
Un telefon/calculator cu cip??
Ce?
Sa fie amprentati, scanati, sau sa aiba dosarul medical la purtator.
Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Identit..._United_States

Citeste aici, ca despre asta e vorba.
Restul e emfaza, discurs tipic de politician, mai infloreste pe ici pe colo ca altfel suna sec.

Si astea sunt diferentele in functie de tara:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nationa...ication_number
[/quote]

Nu mai bine citesti tu aici :
http://thehill.com/homenews/senate/9...tional-id-card

The national ID program would be titled the Believe System, an acronym for Biometric Enrollment, Locally stored Information and Electronic Verification of Employment.

It would require all workers across the nation to carry a card with a digital encryption key that would have to match work authorization databases.

“The cardholder’s identity will be verified by matching the biometric identifier stored within the microprocessing chip on the card to the identifier provided by the cardholder that shall be read by the scanner used by the employer,” states the Democratic legislative proposal.

But Senate Democratic Whip Dick Durbin (Ill.), who has worked on the proposal and helped unveil it at a press conference Thursday, predicted the public has become more comfortable with the idea of a national identification card.

“The biometric identification card is a critical element here,” Durbin said. “For a long time it was resisted by many groups, but now we live in a world where we take off our shoes at the airport and pull out our identification.

People understand that in this vulnerable world, we have to be able to present identification,” Durbin added. “We want it to be reliable, and I think that’s going to help us in this debate on immigration.”

Deci ce ne spune boul asta ? Ca de vreme ce deja ii tratam pe toti ca pe niste suspecti, ce mai conteaza daca le mai punem si cipuri ? Unde am mai citit eu ceva asemanator ?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30