![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am inteles din mesaj problema Cristinei. Si problema nu este cu Cristina in sine. Ma socheaza evolutia in sens invers in general. Adica de ce sa ne intoarcem la secolele trecute cand femeile nasteau ca animalele, pe camp si etc.? Nu mi se pare normal! Si ma ingrijoreaza lipsa acuta de incredere a oamenilor in medici, in sistemul medical, in semenii lor. Pentru mine asta este alarmant. Sa aleg sa risc pentru copiii mei pentru ca nu am medic, moasa, spital de incredere! Nu este normal. Si eu am anumite probleme din acestea, desi nu sunt in tara. Peste tot sunt probleme. De aceea sunt ingrijorata. Ca nu putem avea incredere in medici, in personalul medical, in actul medical. De ce si mai ales ce se poate face?
|
|||
|
|||
![]()
Eh, e o atmosfera specifica in spitalele din Romania, nu prea ai de unde sa stii tu..
E normal sa fii reticent. Dar de aici pana a risca viata copilului tau, mai ales stiind ca avea o conditie medicala care necesita o atentie speciala..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie imi pare ca pentru Cristina, cuvintele Scripturii nu sunt doar simple teorii fara aplicatii practice in viata proprie. “Mai bine e să te încrezi în Domnul decât să te încrezi în om” (Psalmul 117, 8). Celor care nu se incred in Dumnezeu mai mult decat in medici, precum si celor care nu stau prea bine cu discernamantul, nu le-as recomanda asemenea fapte riscante. Felicitari Cristina! Sa-ti traiasca toti copilasii! |
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu.
Felicitări!