![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Relatia cu Dumnzeu pt multi dintre noi e ca si cum te-ai duce sa vizitezi, acasa sau la cimitir, un bunic batran, care iti aminteste de vremurile demult apuse ale copilariei si inocentei tale, dar care nu se vor mai intoarce vreodata, dar te alimentezi cu energie si mergi mai departe cu viata ta deviata de la adevar, condusa de alte principii...desigur stiu ca nu asa ar trebui, asa ne spune si biserica, ca Dumnezeu tb sa fie omniprezent in viata noastra, in tot ce facem sa ne calauzeasca, insa in ceea ce facem noi, pe drumul pe care am apucat-o cei mai multi - al coruptei, al minciunii, al materialismului, etc - El nu prea cred ca are vreun motiv sa intervina; iar pentru multi dintre noi, e prea tarziu acum, unii poate au deja copii, sa-si schimbe orientarea si sa se intoarca in caile Domnului; [/quote] Nu e niciodata prea tarziu. Nici pe patul de moarte. Pe de alta parte, daca tot amani si te hranesti cu minciuni, nu se va intampla nici macar atunci. Citat:
Citat:
Citat:
Daca nu sunt intemeiate, nu trebuie sa le accepti. Citat:
Nu cred ca e cazul. Eu i-as fi zis sa-si schimbe cainii. Si probabil nu atat de dragutz. Sunt atati oameni care au atatea probleme si sufera tu nu mai poti de grija si sunt unii care arunca cu bani in caini. Efectiv.