![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu pot sa abandonez pur si simplu aceasta batalie, sa capitulez, pt ca am investit aproape toate resursele pe care le aveam si dca renunt acum raman cu absolut nimic; ma condamn probabil la psihoterapie pt tot restul vietii, si tot nu o sa-i mai gasesc probabil vreun rost (nu ca n-as putea ajunge tot acolo pana la urma, dar macar stiu ca am luptat pana la capat). Citat:
Si mai e un aspect ;peste tot ni se cere sa pretindem ca suntem mai mult decat suntem si ca putem mai mult decat defapt putem; ni se cere sa mintim dar sa pastram minciuna, sa nu ne desconspiram, sa o facem sa devina realitate. Sa spunem ca nu ne e frica atunci cand ne este, ca stim atunci cand nu stim, ca ne place atunci cand nu ne place,etc. Atunci cand suntem depasiti de o problema sa spunem o minciuna, sa ne acoperim unii pe altii atunci cand gresim, si deci am trait intr-asa o minciuna, am incercat sa asimilez "adevarurile' enuntate de ceilalti, incat nici nu mai stiu ce e adevarat si ce nu si ce e bine si ce nu, si ca ar trebui sa fac ca sa fie bine. ca daca fac in felul meu, asa cum stiu sau cred eu ca e bine, nu e bine. Adica e bine pt mine (poate) dar nu e bine pt cei care s-au obisnuit sa minta si sa fie mintiti.... Last edited by fallen; 10.12.2013 at 07:54:10. |
|