Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Eutanasia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2014, 21:34:31
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
De ce ar fi o gluma?
Intrebarea era foarte legitima deoarece ca si crestini,acceptam idea ca numai lui Dumnezeu I se cuvine dreptul la viata/moartea cuiva.
Dar este cam exagerat exemplul cu boii si lucrarile agricole...Eu am crescut cu bunici la tara,cu gospodarie serioasa iar bunicii mei isi venerau animalele,vorbeau si se purtau frumos cu ele,fara a le maltrata sau a le provoca suferinte si se ingrijeau de nevoile lor(foame,sete,boli).

Sunt si Sfinti ortodoxi care se ingrijeau de animale,le vindecau sau locuiau in compania lor;nu stiu de ce urmaresc unii sa construiasca imaginea ortodoxului asa ca o simpla bruta a cavernelor,fara consideratie sau empatie pt Creatie.

Si ma mai intreaba unii de ce apare"alta religie"pe contul meu...

Yasmina, la sfântul părinte Iustin veneau și oameni cu animăluțe bolnave, intrau la părinte și luau sfat despre întremarea lor și niciodată n-au fost repeziți. Spun și eu ca fallen, "nu te mai necăji". :)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Un penticostal in biserica ortodoxa zoridezi Secte si culte 8 08.05.2009 07:14:10
Biserica Ortodoxa Secreta mathly24 Alte Religii 27 28.11.2008 18:29:08
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 15:40:07
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 00:46:46