Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Eutanasia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2014, 22:38:17
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stireana Vezi mesajul
Yasmina, la sfântul părinte Iustin veneau și oameni cu animăluțe bolnave, intrau la părinte și luau sfat despre întremarea lor și niciodată n-au fost repeziți. Spun și eu ca fallen, "nu te mai necăji". :)
Oare de ce spunem lucruri atat de deplasate, facand lumea sa creada cine stie ce bazaconii? La Parintele Iustin (sa nu-i spui sfant ca sigur nu-i place de acolo de unde este... E mult prea devreme sa-l numim astfel!), am fost si eu de cateva ori, dar n-am vazut nici ca scrie pe usa "veterinar", si nici animale de companie in bratele cuiva. Daca vreo scrintită de baba si-o fi permis sa faca asta, nu avem noi de unde sti ce s-a intamplat acolo, inauntru. Si chiar sa zicem ca Parintele in bunatatea lui nu a avut o reactie nepotrivita, bietul de el s-a rugat ca pentru atatia altii - in tacere, asa cum il stim - pentru inteleptirea celui ratacit, nu pentru animalutul bolnav. Cum puteti sa ne cereti sa credem asa "intamplari", pe care aproape ca nici macar copiii nu le-ar crede?

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 22:40:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Deja vad un bun crestin: "Parinte, ce fac cu porcul ista, ca nu apuca Ignatu'? Nu va rugati pentru sanatatea lui, pana i-o veni sorocul sa se transforme in caltabosi?"

Eu pe taranul asta il inteleg, ca foamea si sanatatea familiei pot sa atarne de porcul ala, dar pe unul care vine la binecuvantare cu pisica de bloc care nici macar nu se atinge de soareci, ioc.

Last edited by AlinB; 23.01.2014 at 22:48:08.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 22:58:02
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Oare de ce spunem lucruri atat de deplasate, facand lumea sa creada cine stie ce bazaconii? La Parintele Iustin (sa nu-i spui sfant ca sigur nu-i place de acolo de unde este... E mult prea devreme sa-l numim astfel!), am fost si eu de cateva ori, dar n-am vazut nici ca scrie pe usa "veterinar", si nici animale de companie in bratele cuiva. Daca vreo scrintită de baba si-o fi permis sa faca asta, nu avem noi de unde sti ce s-a intamplat acolo, inauntru. Si chiar sa zicem ca Parintele in bunatatea lui nu a avut o reactie nepotrivita, bietul de el s-a rugat ca pentru atatia altii - in tacere, asa cum il stim - pentru inteleptirea celui ratacit, nu pentru animalutul bolnav. Cum puteti sa ne cereti sa credem asa "intamplari", pe care aproape ca nici macar copiii nu le-ar crede?

Speculofrate, ce-i aici? Comerț cu informații? Ești ortodox ori comerciant, că prea negustorești vorbele și le vinzi ca pe mărfuri în piață. Cu "scrântita de babă" care abia își târâia șoldu-i beteag de la atâta amar de ani adunați în spinare, hiiiiii, să tot fie vreo 26, am fost chiar eu. Sărmana de ea! Noroc de batic că-i mai acoperea din cărunțeala părului... și s-o vezi cum tremura cu poghibala de mâță-n brațe... mai mare mila! Ș-apoi, ce să crezi? Chiar un călugăr i-a dat-o pe cotoșmană. Curat murdar, coane moșnege!

Că nu-i spui matale sfânt, să hii sănătos. Da' ia vezi-ți de filele calendarului și nu mai specula fără folos.

Last edited by stireana; 23.01.2014 at 23:09:39.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2014, 00:24:02
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stireana Vezi mesajul
Speculofrate, ce-i aici? Comerț cu informații? Ești ortodox ori comerciant, că prea negustorești vorbele și le vinzi ca pe mărfuri în piață. Cu "scrântita de babă" care abia își târâia șoldu-i beteag de la atâta amar de ani adunați în spinare, hiiiiii, să tot fie vreo 26, am fost chiar eu. Sărmana de ea! Noroc de batic că-i mai acoperea din cărunțeala părului... și s-o vezi cum tremura cu poghibala de mâță-n brațe... mai mare mila! Ș-apoi, ce să crezi? Chiar un călugăr i-a dat-o pe cotoșmană. Curat murdar, coane moșnege!

Că nu-i spui matale sfânt, să hii sănătos. Da' ia vezi-ți de filele calendarului și nu mai specula fără folos.
Daca nu l-oi supara pe neica ni-meni, fiindca-i plagiez vorbele, da acum chiar ca am ras. Tare! Dar cu voie buna, crede-ma. Modul cum ai scris acest mesaj, face mai mult decat o mie de alte mesaje... cu tâlc! La 26 de ani ai toate scuzele din lume... Ei, si daca ti-a dat-o un calugar, e... altceva, nu? E o mâță cu totul speciala... Toarce in fir de aur!... Nu stiu cum sta cu posturile, dar are toata binecuvantarea, mai ales ca se spovedeste la timp...
Sper ca de-atunci e bine... Sa nu-i dai lapte miercurea si vinerea... S-o lasi sa si-l ia singura din frigider, dar sa nu raceasca, fiindca acum nu mai are cine-o "repara"!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Un penticostal in biserica ortodoxa zoridezi Secte si culte 8 08.05.2009 07:14:10
Biserica Ortodoxa Secreta mathly24 Alte Religii 27 28.11.2008 18:29:08
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 15:40:07
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 00:46:46