![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti citi catehismul aici: http://www.credo.ro/catehism.php Daca nu intelege doar n-o sa mint sa spun ca intelege. Asa cum tu nu intelegi ca am scris de erezii care nu exista, nu de ereziile care sunt erezii. Nu am scris nimic gresit pe acest topic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum cauti cearta si cu mine dar nu-ti merge. Citat:
De obicei fariseii astia sunt orbi. Esti aerian rau de tot. De ce scrii despre ereziile care nu exista? Care-i scopul? Si daca ereziile respective nu exista, cum poti descrie ceva inexistent? De ereziile care sunt erezii (de exemplu ecumenismul), nu ai cum sa scrii impotriva, pentru ca traiesti in ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum spuneam, nici nu intelegi ce vorbim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu te rog sa încetezi cu scandalurile, cu amenințările si cu promovarea desantata a "ecumenismului bun"! Si recomanda si tu o carte pentru sectari ca Daniel pentru asta a deschis acest fir de discutie. Esti complet in afara subiectului si cu "zelotismul" tau inchipuit si cu "ecumenismul bun". Nu te mai crede asa mare. Eu inteleg mai multe lucruri decat tine, cunosc mai bine invatatura si sunt mai moderat. De altfel nici nu am sa-ti mai scriu. Vad ca nu pricepi nimic. Nici din comentariile mele nici ale celorlalti. Last edited by Dalian; 08.02.2014 at 12:31:06. |
|