Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2014, 22:47:52
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Carine,
Eu sunt sigura ca tu stii demult raspunsul.....
Indiferent cat de multzi bani si atentzii materiale daruitzi fratelui/fiului/nepotului..ele nu pot suplini lipsa de atentzie si iubire, respect ...nu pot recupera anii irositzi...
Incercatzi sa'l intelegeti,baremi ...si sa'l iubiti!(ar fi ideal, ca la acest lucru tot a tanjit din copilarie...si nu'l mai judecatzi/analizati pe diverse forumuri...)
Reply With Quote
Vechi 10.02.2014, 23:04:01
Carine Carine is offline
Member

Data înregistrării: 26.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Carine,
Eu sunt sigura ca tu stii demult raspunsul.....
Indiferent cat de multzi bani si atentzii materiale daruitzi fratelui/fiului/nepotului..ele nu pot suplini lipsa de atentzie si iubire, respect ...nu pot recupera anii irositzi...
Incercatzi sa'l intelegeti,baremi ...si sa'l iubiti!(ar fi ideal, ca la acest lucru tot a tanjit din copilarie...si nu'l mai judecatzi/analizati pe diverse forumuri...)
Pai eu n-am nimic cu fratele meu, poate ca el e cel mai normal si mai sanatos dintre toti. Discutia nu era "ce face fratele meu", ci cum ar fi mai bine sa ma raportez eu la ralatia dintre ei. dar am avansat deja pe tema asta. Sper sa ma pot tine de ce am decis acum si cand voi fi pusa in situatia de a fi intre ei.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare