Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cum, cineva iti stia parola de la sistemul de alarma si nu te-ai intrebat cine, de ce, cum?
Abia dupa cateva luni, cand lucrurile au luat-o razna de tot ti-ai dat seama ca e ceva f. grav?
|
Telenovela are mai multe detalii iar eu am mai taiat din ele.
Daca esti atent,insa am scris ca m-am socat si am luat-o ca pe o treaba destul de bizara,in timp ce managerul credea ca am alte motive sa nu-I spun ca sunt chiar eu in birou(rusine,jena).
Colegul care imi furase parola,imi facea curte la job si se tinea dupa mine ca o umbra(asa mi-a furat si parola,uitandu-se peste umarul meu in timp ce o tastam).Asta pt ca se oferea sa-mi care geanta etc
A facut cunoscut si altora ca este interesat de mine,astfel ca atunci cand s-a intamplat incidentul cu parola,managerul intai m-a sunat pe mine eu I-am zis ca nu sunt acolo,apoi a sunat la birou si a raspuns colegul...Managerul a dedus zambind ca noi formam un cuplu de acum,dar mie imi este jena sa admit;asa ca m-a sunat din nou tachinandu-ma.Gluma,gluma dar eu I-am spus serios ca nu sunt acolo iar managerului I-a luat timp mult sa priceapa ca vb serios.Eram toti prieteni,ca o familie...
De acum,greseala a fost a lui(a managerului)pt ca nu a luat in serios acest incident cu colegul si a trecut peste...eu nu am cerut decat sa-mi fie schimbat codul si nu mai permiteam nimanui sa intre pana nu dezarmam sistemul.