![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nedreptatile se intalnesc pretutindeni,in special la serviciu,dar din experienta personala iti spun ca este mult mai productiv si firesc sa-i ceri lui Dumnezeu sa-ti faca dreptate decat sa rezolvi tu personal,printr-o rafuiala de genul dinte pt dinte. Acum cativa ani,in Romania eram asistenta managerului unui companii,aveam codul secret de la sistemul de alarma cat si cel de la safe-ul cu bani;asta deoarece veneam inaintea lui sau plecam dupa el si-mi trebuiau. Aveam o colega de facultate care ma tot invita la ea,la casa de vacanta dar nu raspunsesem invitatiei,pana intr-un weekend cand am zis,vin chiar acum! Si am plecat de sambata iar duminica pe la pranz primesc un telefon de la manager care vrea sa-i confirm ca am intrat chiar atunci in birou,deoarece sistemul de alarma s-a logat cu parola mea... Nu pot nici acum sa exprim indignarea si socul pe care l-au avut,pur si simplu nu puteam sa-l conving ca sunt la sute de kil.departare de Bucuresti. Pt el nu conta,puteam sa intru si sa ies cand doream-asta si pt ca foloseam computerul si imprimanta in interes personal,pt cursurile mele,insa mie mi s-a parut extrem de dubios ca cineva sa se logheze cu parola mea si sa intre(in ce scop?) in timp ce nu era activitate la firma? Dupa cateva luni la un inventar al depozitului pe care il gestionam,au fost descoperite 60 mil lipsa ...printer primii care au intrat in interogari cu directorul economic am fost eu... Inainte de a se face inventarul am avut presentimentul ca ceva foarte incarcat se petrece,ceva destul de grav cu urmari destul de serioase,desi nu facusem nimic rau imi era teama de ceea ce simteam;am avut banuiala ca acest inventor este unul de forta majora,abia dupa ce directorul economic constatase ceva grav. Asa cum spuneam,desi nu facusem nimic illegal traiam un sentiment de frica pt gravitatea pe care o afisau toti la lucru. M-am rugat cat am putut eu de tare in tot acest timp. Cand m-au anchetat a venit vorba si despre incidentul din ziua respectiva cand am putut sa le dovedesc calm ca nu ma aflam in Bucuresti,deci este clar mana altcuiva care a dorit sa fure pe spinarea mea. Ca si cum asta nu a fost destul,mi s-au mai aratat si niste documente pe care cica eu le semnasem ca sa obtin niste sume de bani ,de la"centrala".Mi-au aratat hartiile si m-au intrebat ,ai semnat astea?uitat-te bine,este semnatura ta?iti amintesti de astea? Era prea mult! Cineva se straduise bine si-mi imitase semnatura insa eu stiu sigur ca nu am intocmit acele hartii si nu am semnat pt ele. Bine,bine dar cum pot dovedi? M-am dus acasa si mai ravasita si iar m-am rugat sa-mi faca Dumnezeu dreptate si sa nu ma lase in mizeria asta! Pana la urma(nici nu era greu)l-au prins pe un coleg de-al meu care imi imitase semnatura si imi furase parola de la sist.de securitate. In urma acelui eveniment,managerul a fost inlocuit,colegul cu pricina a fost destituit ca sofer iar eu am fost promovata ca manager pt un department la toate unitatile din Bucuresti. De ce m-am hotarat sa plec din Bucuresti tocmai atunci si nu in alt weekend? Lucrarile lui Dumnezeu sunt de-a dreptul fascinante! Daca stau sa ma gandesc,am avut o viata destul de interesanta :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|