![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua! Actualizez acest subiect pentru ca la mine la serviciu e in mare voga aceasta rugaciune, toate fetele o fac, si chiar se pare ca functioneaza, indeplineste dorinte, atat banalitati, cat si din cele aparent imposibile :). Eu una am incercat, dar nu am reusit sa ma tin de ea, in primul rand datorita scepticismului legat de "fetisismele " din jurul ei ( 9 marti de dimineata, la prima ora, cu lumanare aprinsa, etc - de ce neaparat/ numai martea???) si in al doilea rand nu am reusit sa-mi mentin o dorinta constanta 9 saptamani la rand :). De fiecare data cand mi-am propus sa ma rog pt ceva, a intervenit altceva mai stringent :). Iar cele cu adevarat importante (legate de casatorie, copii, sanatate, etc), e destul de putin probabil sa se implineasca in cateva saptamani...dar nu imposibil !!! De exemplu, si-au recuperat datorii vechi, sau au primit vesti bune legate de sanatate :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Asta e Pronia Divină.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu chiar. Uneori diavolul, eficient fiind, face "bine" ca sa te indeparteze de credinta. I-ar superstitia si ritualurile magice exact asta fac.
|
|||
|
|||
|
Cele pe acre le stiu eu au facut-o din tot sufletul si cu toata credinta, nu au incercat sa scurtcircuiteze sau sa insele nimic... Dar vedeti, cu cat e omul mai simplu, cu atat i se par mai credibile si mai eficiente chestiile inexplicabile (si chiar stupide, ilogice) :)))
|
|
|
||||
|
||||
|
Încearcă unele dulci.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pai si cei care merg la vrajitoare cred din tot sufletul ca le ajuta. Acum nu s-au dus la vrajitoare, au recurs la "incantatii magice".
|
|||
|
|||
|
Am gasit intr-o carte o randuiala alcatuita de Sf. Arsenie, de citire a unor anume psalmi pentru diferite cazuri, situatii, probleme. Nu stiu insa daca aceasta o putem face fiecare din noi, acasa, cand ne confruntam cu problema respectiva (ne doare ceva, ne certam, naste cineva, etc), sau trebuie sa mergem la o manastire sau biserica si sa rugam pe un parinte sau monah (ie) sa se roage pentru noi sau ai nostri, in problema respectiva?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni grabnic ajutatoare | lavinia40 | Generalitati | 57 | 29.12.2013 20:19:42 |
| Sfantul Fanurie-celor in nevoie grabnic ajutator | Marius22 | Diverse Sarbatori | 26 | 27.08.2012 17:04:32 |
| Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 31.07.2012 00:01:10 |
| ce rugaciune grabnic ajutatoare sa fac | carmenrachita | Rugaciuni | 24 | 29.06.2012 09:31:16 |
| Rugaciunea Sfintei Cruci | cristi_1971 | Intrebari utilizatori | 0 | 26.09.2011 09:09:01 |
|
|