Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2014, 12:58:12
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mandea, uite ca suntem 5 acum.
Da, am vazut, 5 frustrati sexual ... am observat ca nu sunteti asa multi si ce mult pret puneti pe relatia singuratate/masturbare - e una sfanta pentru voi !?!

Pentru astia 5 frustrati, "orice femeie fu..a (inainte de casatorie) e o laba pierduta" iar sexul se face strict pentru perpetuare, o data-n viata, daca aveti noroc!

Am observat ca si limbajul vostru suburban a atins cota de bodega, se para ca va plac anumiti "cantareti" si nu aveti probleme doar cu manelele ... ci si cu mainile (va provoaca bataturi, etc)

Sunt curios cat de des va masturbati ... si la cine va ganditi cand o faceti, e o tipa de la adunarea confesionala? E perfecta nu? Merita sa o cautati toata viata ... iar la primul accident vascular sa va aduceti aminte ca e pacat sa-ti amesteci sangele (probabil ca refuzati transfuzia).

Sectantii, banuiti ca la ei ma refer atunci cand sun "astia 5 frustrati" sunt niste specimene care au inceput sa interpreteze Scriptura dupa cum ii duce mintea si nu dupa cum spune Sfanta Traditie ... prin urmare la ei este pacat sa faci sex, atat inaintea casatoriei cat si dupa ... ha, ha, ha

AlinB, pentru tine banuiesc ca sexul e imoral, ilegal ori iti face pofta de mancare .. si prin urmare ingrasa.
Acuma, daca nu te-ai maturizat sexual suficient, e de inteles ... mai ai timp. Cand te vei satura de "las palmas" sa-ti aduci aminte de aberatiile pe care le sustineai pe acest topic si sa o iei de la inceput, ca-i pacat sa ratezi startul ... Promiti?

Last edited by Mandea77; 12.05.2014 at 13:24:17.

Thread Tools
Moduri de afișare