Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2014, 11:32:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
AlinB, pentru "voi" probabil ca relatiile sexuala si din timpul casatoriei sunt un pacat, le faceti sub patura cu lumina stinsa si strict sa perpetuati specia de "fraieri" numita forumisti, o data pe an.
Daca ai ajuns la ironia fara un argument, incercand sa pui in gura celuilalt chestii care nu le-a spus inseamna ca ai pierdut deja.

Citat:
Mor de ras ... voi nu aveti nimic in comun cu credinta, cu atat mai putin cu cea ortodoxa.
Dar postati liber pe acest forum tot felul de ineptii si apoi va mangaiati pe burta ...
Am observat ca ai reflexul de a adresa altora ceea ce tie ti se potriveste ca o manusa.

Citat:
Despre singuratatea celui care se masturbeaza nu aveti nimic de zis, dar despre feciorie? Sunteti virtuosi nevoie mare ... am inteles, voi mai intai va casatoriti si abia dupa faceti sex, pana la casatorie folositi masturbarea la rece ... ha, ha, ha.
Ba da, s-a spus deja, sunt nu stiu cate topice despre asta, sa inteleg ca incerci sa justifici un pacat prin altul sau cum?

Citat:
Dobi, relatiile sexuale din "afara" casatoriei se refera la relatii extraconjugale in timp ce esti insurat si da este pacat sa te culci si cu alte femei decat cu nevasta-ta ... dar e un pacat care se iarta.
1. Orice pacat se poate iarta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l faci.
2. Definitia ortodoxa a desfranarii este alta, dar probabil in secta ta "ortodoxa" lucrurile stau probabil altfel.

Citat:
AlinB, fugi repede ca au centuri de castitate la reducere ... ia si pentru prietenii tai inapoiati ...
Mult succes in continuare pe softpedia, daca n-ai fost banat si pe acolo, stii ca aici cariera ta de trol deghizat in apologet pseudo-ortodox s-a cam terminat, da?

Last edited by AlinB; 12.05.2014 at 11:35:36.