Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2014, 23:10:13
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Lucian, prost sau nu este o notiune relativa.
Nu e relativ.

Citat:
Sa inteleg ca ai pus o intrebare sau vrei sa fii iar subtil, insinuezi ceva anume ?
Era o intrebare retorica.
Citat:
Despre patima desfranarii ai ceva de spus sau tot nu te intereseaza subiectul ?
Ti-am spus, dar tu vezi ce vrei si cum vrei. Desfranarea este sinonima cu pacatul curviei. Restul sunt interpretari tendentioase ale tale.

Citat:
Tu intrebi si tot tu raspunzi ? Aha, m-am prins, ce subtil ai fost, nu stiai cum sa spui ca eu stau cam prost cu logica.
Uita-te mai sus.

Citat:
Vad inca o data ca esti foarte preocupat de acest nume, Mandea, nu mai sunt si altii (Vasilica33, Titel88, Gheorghe55, Lucian08, etc) care nu-ti plac ? Mai draga Lucian, tu ai o problema foarte delicata, obsedanta as zice, dar e doar problemat ta, te asigur ca nu intereseaza pe nimeni aceste nume ...
Ai dreptate. Nu intereseaza pe nimeni. In schimb i-ar putea interesa sa stie cu cine vorbesc. I-ar putea interesa pe oameni sa stie cand vorbesc cu un ipocrit. I-ar putea interesa sa stie ca vorbesc cu unul cu credinte deviante (de la invataturile Bisericii). Asta ar putea interesa. Si nu eu sunt cel care face caz cu privire la faptul ca esti Mandea ci tu. Eu doar am sesizat asta. Atat.

Thread Tools
Moduri de afișare