![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu, sunt ortodox, doar ca eu consider ca in acest subiect, ambele tabere au argumente cu probleme. Singura diferenta e ca "cercetatorii" creationisti merg pe negationist si teoria consti...pardon, a conspiratiei, ca isi sustina punctul de vedere, care mi se pare culmea penibilului. Stiu, nu sunt un scotian adevarat. Si oricum, nu tin minte partea din Crez care zice "acum 7000 de ani, Dumnezeu a creat asa regnul animal."
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Asta zic toti.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai aproape de timpurile noastre unii crestini au inceput sa creada in evolutionism si sa combine facerea cu evolutionismul creat de atei impotriva crestinismului. Nu mai trebuie sa spun cat de absurda e aceasta alaturare, dar cei care nu pot vedea nu au cum sa vada. Creationismul stiintifica e altceva, o explicatie cu ajutorul datelor stiintei a valabilitatii Facerii si absurditatii teoriei evolutioniste sau a Big-Bang-ului. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre dovezi, oare nu tie ti-am dat tabelul acela cu 70 de datari diferite care contrazice exact ce afirmi tu. Vezi, evolutionismul e o credinta, nu stiinta, de aceea e aproape inutil sa arati dovezi si sa apelezi la logica pentru argumentare, la fel cum un ateu nu va deveni credincios chiar daca i-ai da toate argumentele. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu intelegi cum se dateaza un lucru ? Daca intri intr-o camera si apa fierbe intr-o oala, si mai e un deget de apa in oala, de cand fierbe apa ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El poate sa-si repete poezia la nesfarsit, nu ai observat ca nu oboseste ? Este evolutionist, crede in Big-Bang, in miliarde de ani, se crede un mamifer evoluat din maimute, probabil crede si in extraterestri, este "noul om" rezultat in urma propagandei ateiste. Si nu este singurul, din pacate ... dar fara ei ce ne-am face, n-am muri de plictiseala ? Dumnezeu a dat si "raului" un rol pozitiv si in folosul omului, nimic nu este intamplator, sunt binevenite aceste "contre". Last edited by AlbertX; 04.06.2014 at 23:35:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Depinde de rata de evaporare a apei, de marimea flacarai, de materialul din care e facuta oala, etc. Inteleg cum functioneaza datarea radiometrica, da. De ce? |
|
|