![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nimic din biologie nu are sens decat in lumina evolutiei
![]() http://www.gla.ac.uk/news/headline_334344_en.html Cercetatorii de la universitatea din Glasgow au descoperit ca o anume proteina vibreaza cu o anumita frecventa timp de o picosecunda ( a 1000000000000 parte dintr-o secunda ).Daca ar vibra mai mult timp ar oscila intr-una, daca ar vibra mai putin timp ar fi o pierdere de energie. "Aceste mici miscari dau voie proteinelor sa se transforme astfel incat sa se poata conecta cu alte molecule, un proces necesar pentru ca unele procese biologice indispensabile pentru viata ( absorbtia oxigenului, repararea celulelor ) sa poata avea loc" . Astea sunt faptele. Adica se pare ca unele proteine vibreaza. Acum sa interpretam faptele in lumina evolutiei : "Oamenii de stiinta cred ca evolutia a optimizat enzimele respective sa sune exact cat trebuie". ![]() Sigur, suna ca povestea lui Dawkins despre cum au aparut aripile. Aici e mult mai grav pentru ca aia spun ca daca nu ar vibra atunci s-ar cam termina cu viata . ![]() Intrebarea e : Exista ceva ce evolutionismul nu poate explica ? Cu ce e diferit Goddidit de Evolutiondidit ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu intentionez sa "conving" pe cineva sa treaca de la ortodox la ateism. Dar e timpul ca si lumea ortodoxiei sa accepte dovezile, si lumea asa cum e, nu cum e descrisa de un text vechi de 2500 de ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tie personal la ce-ti foloseste ? Iti tine de foame, de sete, de adapost, te vindeca de boli, iti umple cardul ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ce conteaza daca "lumea ortodoxiei " accepta dovezi sau prefera sa creada in basme ? Esti nefericit daca nu credem toti in aceleasi basme ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de unde ideea asta ca oamenii au mai putin par ? Poate au mai putin decat maimuta aia din care te tragi tu, sau mai putin decat aveau aia in anii 60 la Woodstock, dar de unde ideea asta ca ne pierdem parul pentru ca nu mai avem nevoie de el ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai astia gandesc deja ca tine ... mai modern, ei cred deja in bozomi si neutrini ... cred ca-ti cam pierzi timpul degeaba. Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 22:04:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Foloseste oricui la dezvoltarea intelectuala si culturala. Daca tu alegi sa nu te dezvolti in acest sens, nu e treaba mea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cum ti-a dezvoltat tie intelectul ? Poti sa-mi dai un exemplu ? Dar cultura generala ? Daca te-ai prins ca cercetarea Universului nu foloseste la mantuirea sufletului, abia asta poti sa spui ca te-a ajutat la dezvoltarea intelectuala si nu basmele tale SF. De ce nu mergi pe forumul scientia.ro, sunt mai destepti ca tine aia de acolo, esti intimidat de Electron ? ![]() Nu mai vrei sa te dezvolti intelectual si cultural ? Cred ca ai cam gresit forumul ... acolo e mai bine si poti progresa mai rapid. Aia intorc bozomii si neutrinii pe toate partile ... si descopera noi particule permanent. Fugi repede, sa nu-ti scape ceva. Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 22:21:29. |
|