![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am mai discutat despre fosile pe acest topic, reiau cateva date: procesul de fosilizare (pietrificare) este indelungat si complex. Nu se prea poate studia fiindca in prezent nu se stie nicaieri de fosile in curs de formare. Pentru a se transforma in fosila, un organism trebuie sa fie ingropat dintr-o data intr-un anume tip de mâl, in conditii anaerobe si in prezenta anumitor minerale. Asta se intampla in urma unui cataclism destul de mare. O alunecare de teren poate fi asa ceva, dar are un efect local, cateva zeci, sute de metri. Cataclisme majore care sa produca alunecari de teren de mare anvergura nu prea se cunosc. Existenta fosilelor in pamant constituie exceptia, si nu regula. Daca ne apucam sa sapam aiurea in pamant 10 sau 100 de metri, nu o sa gasim nici o fosila. Paleontologii stiu asta si nu cauta in pamant aiurea, cauta in bazine fosilifere. Sunt o multime de asemenea bazine, sunt si la noi in tara, dar fiecare surprind numai un moment (cand s-a produs cataclismul), iar momentele sunt diferite. De-asta nu seamana dinozaurii din Romania cu cei din nordul Europei, si nici unii cu cei din America: sunt instantanee luate la momente diferite; nu a existat un cataclism global. Last edited by t4ilgunn3r; 25.09.2014 at 21:47:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Spui ca se dovedeste ca nu a existat un cataclism global. Pai chiar oamenii de stiinta spun ca a existat, si de aceea au disparut dinozaurii. Potopul e o explicatie foarte plauzibila. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din speciile mai longevive s-au descoperit mai multe fosile, din celelalte mai putine una sau doar una. Daca nu au avut exemplare implicate intr-un cataclism cum am scris, nu avem nici o fosila. De la mamuti avem multe fosile fiindca au fost raspanditi peste tot si fiindca au trait pana recent, s-au gasit si inghetati, nu numai fosilizati. Dinozaurii au trait pe Pamant 200 de milioane de ani. Este normal sa fie foarte multi. Nu ma intereseaza deloc ce a declarat Darwin, Dawkins sau alti evolutionist. Eu nu am dat niciodata vreun citat din Dawkins si nici din Darwin, ale carui scrieri sunt cam depasite acum. Interesanta explicatia cu Potopul. Sunt foarte nerabdator sa aflu dovezi despre acest eveniment dar inainte as vrea sa stiu daca acesta a fost un eveniment natural sau supranatural. Se pare ca nu exista un consens. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa ne intelegem, s-au gasit multe fosile, iar fiecare specie beneficiaza de mai multe exemplare descoperite, nu e doar unul. |
|
|
||||
|
||||
|
In concluzie, ramane cum ziceam: Creatorul a vrut sa creeze calul dar nu i-a iesit din prima.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, Creatoul a creat o multime de specii si animale. La fel cum exista si azi. Tu spui ca exista doar un fel de peste, un fel de sarpe, etc. Te intreb din nou, cine a zis ca aia sunt cai? Tu nu ai citit ce am scris eu, te iei dupa desene.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aia sunt cai bonzai, asa a glasuit mareata teorie evo (era sa scriu emo). Acu', pe bune, cine care sta la bloc nu ar vrea cai bonzai? Vreau si io...il pasc in gradina blocului, si ii fac grajd pe balcon. E bun de poney pentru copii sub doi ani. Cum de oameni inteligenti nu inteleg ca evolutionismul si democratia burgheza/capitalismul sunt cele mai mari farse din istoria umanitatii?! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci cum explici acest paradox? Last edited by oaie_cugetatoare; 28.09.2014 at 22:11:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te rog, nu jigni caii! Sunt nobili si inteligenti! Ateii militanti, nu. |
|
|